"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bunu nasıl yapıyorum? İyi bir şey mi?

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kisses
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kisses

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar. Size, "delice" diyebileceğiniz bir konu hakkında danışmak istiyorum.

Şöyle ki, yaklaşık bir hafta - on gündür insanların iç seslerini duyabiliyorum. Ama yanlış anlamayın, düşüncelerini okuyamıyorum sadece iç seslerini duyabiliyorum. Böyle uzun uzun cumleler degil de bir kelime falan gibi. Ama boyle acik ve net de degil, telsiz sesi gibi gelip gidiyor falan. İlk önce bunun beynimin bir oyunu olduğunu düşündüm ama bu GERÇEK. Bu hiç beklemediğim anda istimsizce oluyor. Yapmaya çalıştığımda olmuyor ve çok zorlarsam başım ağrımaya başlıyor. Böyle konulara merak duyuyorum fakat daha önce tam olarak elle tutulur bir psişik gücüm olmamıştı. Bu biraz korkunç sanırım, bu bir yetenek mi? Geliştirebilir miyim? Fikirlerinizi belirtirseniz çok mutlu olurum, şimdiden teşekkür ediyorum.
 
Banada genelde uyurken radyo frekansı karışan bir kanal dinliyormuşum gibi acayip seslenmeli kelimeler duyuyorum evet sanki insanların birbirleriyle konuşurken cümlelerindeki son kelimelerin yansıması araya giriyor gibi oluyor bende ne olduğunu bilmiyorum ancak huzurlu olduğum ve dinlediğim tek anda yani gece uykuya dalmayı beklerken oluyor bazen banada :)
 
Deneyiminizi anlattığınız şekliyle yorum yapılması sizi yanlış yönlendirmek olacaktır. Yaşadığınız durumun ne kadar süreli olduğu ve dediğiniz duyumsamaların netliği hakkında daha belirgin şeyler söyleyebildiğiniz zaman, durumun niteliği belirtilebilir. Şu an için beklemeniz, kendinizi iyi gözlemlemeniz en iyisi gibi görünüyor.
 
ilk defa duyduğum bir yetenek düşünceleri okuma varda iç ses ilk defa duydum biraz açarmısın baktığın kişilerdemi bu oluyor yoksa istemsizmi geliyor bir meleğin veya varlığın yok değilmi onlarda haber verebilir .
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst