"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bunlar nedir?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aslimcim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
en sağ resimdeki Yunus Suresi Ayet 81. Büyü bozmakta kullanıldığı falan yazılmış diğerleri konusunda bilgim yok.

Site yöneticilerinin uzmanlık alanı aslında, ama muhtemelen bakmaya vakitleri yoktur.Nüsha, vefk gibi görünüyorlar.Pek anlamam o işlerden...

Birileri kağıda bir şeyler yazmış ve bırakıp gitmişler işte.
Merak etmeye gerek yok, öğrenip ne yapacaksınız ki? :) Boş verin, hayatınızı yaşayın. Mutlu olun.

İtibar görme İle ilgili bir üçlü vefk yapılmış. Daha doğrusu vefk benzeri bir tılsım yapılmaya çalışılmış. İtibar görme, mevki sahibi olanların yanında güçlü olma, takdir görme, genelde yükselmek isteyen çalışanlar için yapılır. Hatalı eksik ve yanlış yapıldığı için tabi ki de işe yaramaz.

Bir çeşit havvas uygulaması...Yanlış mı doğru mu orasını bilemeyeceğim ama sayılarla yapılmış,Osmanlıca dersi göryorum sayılar arap alfabesinden,oradan tanıdım...

Osmanıca rakamlar var(arapçadada aynı olabilir o rakamlar ben osmanlıca olarak öğrendim) internetten osmanlıca rakamlar yazıp bak rakamların bıraktığı sayı kaç çıkarsa o sayıyı araştırabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri