jensına
Kayıtlı Üye
Arkadaşlar zikir çektiğim dönemi anlatmıştım görmeyen olduysa kısaca yazayım esmanul hüsna çekiyordum günlük ( günlük dediysem ortalama 1 yıldan fazla hergün düzenli çekiyordum) sonra dedimki bir abartayım neler olacak herneyse 6 bin adetten fazla çekmiştim dile kolay o gün sabaha karsı salonda kendimi buldum kardeşim bagırıyordu onun bagırmasına uyandım herkes beni bir kolumdan tutmuştu yerde sürüklenerek gidiyormusum vs işte sırtım felan kesilmiş ama ben birşey hissetmiyordum herneyse böyle anılarım oldu o dönemde basıma ilginç seyler gelmeye devam etti bir gün otobüsle kardeşimle giderken inecektim otobüs kalabalık değil herkesi net şekilde görebilirsiniz o sıra benim ineceğim orta kapıda kol kola girmiş 3 adet kız vardı dikkatimi çekti baktım onlarda bana bakıyordu hafif gülümseme tarzı tam o sırada kapı açıldı dısarıya adım atmamla sanki içimden birşey cıkmıştı aniden kusmaya başladım halim baya kötüydü hatta orda koşan bir yabancı kişi beni içmiş sanmış yardıma gelmişti bizde içki felan içmedim dedik
Bu tarz kızlara çok rastlıyorum gördüğüm an nerdeyse beni bayıltacaklar gibi. Son dönemlerdede uzaylı temaslarım var zaten o da çok ayrı bir konu son 2 ayda rüyamda 5-6 kez temas olmuştu. Görüşleriniz neler. Esmalara tekrar başlamayı düşünüyorum benim gibi esma çekip ilginç seylerle karsılasan varmı