Garippsişik
Kayıtlı Üye
Yaptığınızda herkes tarafından mı görülmedi kayboldu sizmi kaybolduğunu gördünüzAz önce denedim ve oldu. Şok verici bir şey. Şaka gibi ya.
Yaptığınızda herkes tarafından mı görülmedi kayboldu sizmi kaybolduğunu gördünüzAz önce denedim ve oldu. Şok verici bir şey. Şaka gibi ya.
ama nesnel olarak dağılmıyor canım öznel sadece sana öyle geliyorbulutlara bakınca 10 dakika sonra zaten dağılıyor. sonra ben yaptım demeyin![]()
bulutlara bakınca 10 dakika sonra zaten dağılıyor. sonra ben yaptım demeyin![]()
Oldu gerçekten de. İlginç. Acaba göz, bulutu görmeye alıştığı için beyin onu yok mu ediyor? Bana daha çok bilinçaltı olayı gibi geldi. Yani bulut hâlâ orada ama beyin alıştığı için bir süreliğine görünmüyor. Bir nevi beyni kandırmak gibi, psişik bir olay yok yani aslında.
Haklısınızdır belki de ama bulutlar zaten bir süre sonra kendiliğinden dağılıyor. Ayrıca farklı bir konuda yumurtayı beyin gücüyle dik tutmaktan bahsedilmişti. Onda da yumurtadaki iç sıvının dibe çökmesinden dik durduğu aşikâr, değil mi sizce de?Düşünce gücü, sandığınızdan daha güçlü. Emin olun.
Evet doğanın kanununu 'sevgi' adı verdiğiniz yılışık kavramla bozarak iyi iş çıkarıyorsunuz.
Haklısınızdır belki de ama bulutlar zaten bir süre sonra kendiliğinden dağılıyor. Ayrıca farklı bir konuda yumurtayı beyin gücüyle dik tutmaktan bahsedilmişti. Onda da yumurtadaki iç sıvının dibe çökmesinden dik durduğu aşikâr, değil mi sizce de?
Evet doğanın kanununu 'sevgi' adı verdiğiniz yılışık kavramla bozarak iyi iş çıkarıyorsunuz.