Öncelikle kendi fikirlerinizi belirtmekte tabii ki özgürsünüz, buna saygı duyarım.
Sınırlı sayıda paylaştığım arkadaşlarım bu tekniği yaptığımda önce hayretle karşıladılar, ancak onlara da anlattıktan sonra içlerinde bazıları başardı.
İnanın psi well'den daha kolay yapacaksınız.
Burada anlattığım, Bioenerjiyle yapılan telekinezinin bir çeşidi olan Atmokinezi çalışmasıdır .
Atmokinezi; Atmosfer olaylarını kontrol etmenizi sağlar. Hava elementine hükmetmektir.
Hiçbir şey söylemeseniz bile odaklanmanız ve onu dağıttığınızı düşünmeniz yeterlidir. (Denemek isteyenler için)
Sizin için internette biraz araştırma yaptım, aşağıdaki bilgilere ulaştım ancak 2007 tarihli olduğu için programa arşivden de ulaşamadım.
''Bio enerjinin gücüyle gökyüzündeki bulutları önce dağıtan, sonra yok eden, hasta devlet başkanlarını bio enerjiyle ayağa kaldıran, dünyanın peşinden koştuğu bio enerji profesörü Ukraynalı Albert İgnatenko, canlı yayında Kadir çelik'in hazırlayıp sunduğu Objektif`te.Dünyanın dört bir yanında bio enerji konferansları veren
Profesör Albert İgnatenko, insanın bio enerjisiyle neler yapabileceğini canlı yayında Objektif`te gösterecek. ''
Birde başka bir yöntem buldum, aşağıda vereceğim bilgiler bana ait değil ,başkaları tarafından da yapıldığını anlamanız için paylaşıyorum.
Ayrıca iki tane de video buldum, ancak kaliteli ve net olmadıkları için paylaşmıyorum.
GİRİŞ
Bu çok kullanışlı bir tekniktir. Bunu kullandıktan sonra anında Psi Top oluşturabilir ve daha önce hareket ettiremediğim objeleri hareket ettirebilir hale geldim. Bu teknikte ustalaşmam sadece 5 dakikamı aldı
TEKNİK
Bulutlu/güneşli bir günde dışarı çık ve gökyüzüne bak. Çeşit çeşit şekillerde ve büyüklükte bulutlar görüceksin. Mümkünse diğer bulutlardan uzak ve küçük bir buluta odaklan. Bulutun kafanın içinde oldugunu hayal et. İmajanasyonunda bulutun yavaşça kayboldugunu düşün. Daha sonra gerçek buluta odaklan. Bulut yavaşça yok olucak
BU NEDEN OLUR
Psi tekniklerinde bişeyin neden oldugunu düşünmek kötüdür, çünkü işe yarasa bile beynin bunun imkansız oldugunu düşünmeye başlıcak
BU NASIL ÇALIŞIR
Basit PK ile bulutdaki su moleküllerini ayırdın. Bulutdaki su molekülleri yogun değildir. Bu yüzden hareket ettirmesi yeni başlayanlar için bile kolaydır. Bulut aslında yok olmadı; hâlâ gökyüzünde. ama bütün halde değil.
YAPICAKLARIN
-Eger hayatının beş dakikasını bunu okumak için ayırdıysan dene bunu
-Olmadıysa denemeye devam et
-Denemeden önce rahatla
YAPMAYACAKLARIN
-Böyle şey olmaz deme. Sadece dene
-İlk denemenden sonra pes etme. Her 10dk da bir ara ver. Zaten başarman o kadar uzun sürmez
-Bulutkarı gökyüzünün karşısına geçirmeye çalışma. İşe yaramıyor
-Bu tekniği zorlaştırma. Psi top yapmaktan daha kolay.
Alıntı
Sevgi ve ışıkla kalın