"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bulutları Yok Edebilirsiniz!!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan embriyo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Güzel bir tekniğin var ama ben genelde öfkemi kullanıyorum sinirli olduğum bir anda sadece odaklanmam ve o buluta öfkemi kusmam yeterli oluyordu bir rahatlama yöntemi gibi ama rahatlıyormusun orası belli değil başka konulardada dediğim gibi amaç anahtar kelimeyi (inanmak) beyninden geçirmek her şey sizin gördüğünüz çitada bitiyor ama çitayı yükseltmekte alçaltmakta elinizde sadece inanın odaklanın başaracağınızı bilin edison bile ampulu kaç kere denemiş ama o bunu yapacağına inanmış ve peşinden gitmiş doğru olanda budur

Evet arkadaslar ben bunu uzun zamandir denedim ve hepsinde basarili oldum. Inanmayacaksiniz ancak odaklanmadan bile basardim.
Bunun nedeni ise kucuk bulutlarin cok kisa bir surede Zaten dagilmasi :D buyuklerin ise parcalanmasi. Ilizyon gibi diyebiliriz. 1 saniyede yok olmadigi surece.
Sizde gozlemleyebilirsiniz.

Evet küçük bulutlar çabuk dağılır, ancak bu teknikle daha da çabuk dağıtabilirsiniz. Ayrıca parmaklarınızı silgi gibi kullandığınız zaman istediğiniz tarafından dağıtmanız mümkün. Ancak inanmıyorsanız bu da sizin görüşünüz, saygı duyarım:)

Yandaki buluta bir şey olmadığı halde, sadece sizin seçtiğiniz bulut dağılıyor. Zaten dağılacaksa ikisinin de dağılması gerekmez mi? Ayrıca kısa bir sürede dağılıyor, eğer doğru şekilde odaklandıysanız, sonucu görmeniz
için uzun süre çaba harcamanız da gerekmiyor.

Yani demek istediğim küçük bulutlar normalde dağılıyor Sn Embriyo. :) Büyükleri denemedim, sadece küçükler üzerinde gördüğümü söylemek istedim.

Teşekkürler embriyo.Benim dağıtmak hiç aklıma gelmiyodu ama ben küçük bulutları kocaman yapıyorum :) bundan sonra dağıtmayı denicem.Sizde büyütmeyi deneyin oda çok güzel bi duygu.Teknik hemen hemen aynı...
Bu gününüz,dünden güzel olsun.

Yani bulut bu bazan bulut oluşmları olur bazan hemen kaybolur genelde bahar aylarında en çokta mayıs aylarında çok olur..Şimdi bulut kendiğinden yok olduysa bunu nasıl bilebilirsiniz ki kendiğinden yok olur hemen akabinde tekrar oluşur bir ömür bulut yok etmeyle harcanırmı hiç..?

Yanımda başkaları varken, iste toplantısında da yapmıştım. Benim yanımdakiler de dağıldığını gördüler.

Devamlı yapan var mıdır bilemiyorum. Farklı ve eğlenceli olduğu için denemek isteyenlere paylaştığım bir tekniktir. İnanıp inanmamak sizlere kalmıştır.

İnsan zekasıyla bir çok şeyi yapabilir ama bu olmaz,

Aynen bana da inandırıcı hiç gelmedi. Mesala bir güneşi yok edebilir miyiz bir kişi bunu etse dünya diye bir şey olmaz. Kaşık bükme filan olsun enerji verme olsun inanıyoruz. Bulutu yok eden güneşi de eder diye düşünüyorum. Zaten böyle bir şey yok, deneyenler denesin videoda isterse çeksin izleyelim. :)
kimse güneşi yok edebiliriz demedi ayrca gnesle blut br mi güneşn byklgnü hesaba katmyorsn heralde .

Bal gibi de olur. :) Aklıma küçüklüğüm geldi. Dedem bulut duası gibi bir şey demişti. Buluta odaklan git bulutçuk git bulutçuk de gibi bir şeyler demişti :P. Hatırlamıyorum olmuştu herhalde :). Denemekte zarar yok, bence 99/100 başarılabilir. Sinirliyseniz hiç uğraşmayın ama.

Bende sanıyorum ki hayali bir bulut yapıp onun yok etcez zihnimizdeki bir sis gibi düşünüyorum :D meğersem gerçek bulutmuş :)

Bal gibi de olur. :) Aklıma küçüklüğüm geldi. Dedem bulut duası gibi bir şey demişti. Buluta odaklan git bulutçuk git bulutçuk de gibi bir şeyler demişti :P. Hatırlamıyorum olmuştu herhalde :). Denemekte zarar yok, bence 99/100 başarılabilir. Sinirliyseniz hiç uğraşmayın ama.
ben yapamayınca sinirleniyorum ama :D

o ufak bulut bunları yapmadan da dağılır zaten. sonuçta hava sirkülasyonu olduğundan ve bulutlar katı bi madde olmadığından dolayı dağılıyor zaten

Eğer yapamayacağınıza inanıyorsanız aklınız sürekli yapamayacağınızı ispat ettirecek fikirler sunacaktır. Yapabileceğinize inanıyorsanız aklınız sürekli yapabileceğinizi ispat ettirecek fikirler sunacaktır. Bu çalışma 3-5 dk arası süren bir çalışmadır. Yani saatler süren bir çalışma değildir. Doğaüstü yeteneklere sahip olmanız gerekmez. Basit odaklanma tekniği ile yapabileceğiniz bir çalışmadır. Küçük bulutların hava ile dağıldığını söylemişsiniz. Doğrudur. Gökyüzünde bir çok bulut var. Tüm bulutlar siz çalışmaya başladığınız anda mı dağılıyor? Her küçük bulut anında dağılıyor mu? Neden bir şeyleri denemeden peşin hüküm veriyorsunuz?

Bu dediğinizi farkında olmadan yapıyoruzdur aslında mesela ben.. bulutları izlerken dalıp giderim şekillere benzetirim ve yok oldugunu yada büyüdüğünü hayal ederim ve bu gerçekleşir iyi odaklanırsam :)

Geri