bülent kısa hakkında ne düşünüyosunuz

zeynepsu98

Kayıtlı Üye
selaam çok soru sorduğumun farkındayım ama sizlerin görüşlerini almak hoşuma gidiyor genelde majiyle ilgilenenler illa bülent kısayı duymuştur kitapları hakkında vs ne düşünüyosunuz merak ediyorum bazı kesim verdiği bilgilerde yanlışlıklar olduğunu söylerken diğer kesim faydalı buluyor

Kimine göre karanlıklar kahini kimine göre zamanın en iyi majisyeni kimine göreyse bir şarlatan.Bence döneminin en iyi majisyenlerinden biriydi kimseden bir şey beklemeden kitaplarını kendi elleriyle internette ücretsiz bir şekilde ebook olarak paylaştı.BK bilgilerin gizlenmesinden şikayetçi olduğu için bu yolu seçti.Büyük ihtimalle crowleyi örnrek alıyordu.BK öldükten sonra tragnayı Ozan Güner devam ettirmeye başladı ancak bazı yerlerde yazan bilgilerin aksine BK operarör,Ozan Güner ise Sakiyle iletişimi sağlayan medyumdu.Ozan Güner in devralmasıyla birlikte tragnanın bozulmaya başladığını düşünüyorum.O yazılan satanist kitaplarının BK ya ait olmadığını ve BK nın satanist olmadığını söylüyor bazıları.Bu kitapları gerçekten BK yazmış olabilir,olmayadabilir ancak siz spirütel satanistlere çok güvenmeyin bir çoğu hayatlarının kötü dönemlerinde,yapacakları nazi propagandası yüzünden gençlerin hayatını hiçe sayan insanlar tarafından beyinleri yıkanmış ergenlerden oluşuyor

Kendi adıma konuşuyorum peşinden gidilmemesi gereken birisi. Satanist olup da kara büyü yapmayanını görmedim. Bir cin olan iblise tapınmak da ayrı bir gariplik bana göre.

Kimine göre karanlıklar kahini kimine göre zamanın en iyi majisyeni kimine göreyse bir şarlatan.Bence döneminin en iyi majisyenlerinden biriydi kimseden bir şey beklemeden kitaplarını kendi elleriyle internette ücretsiz bir şekilde ebook olarak paylaştı.BK bilgilerin gizlenmesinden şikayetçi olduğu için bu yolu seçti.Büyük ihtimalle crowleyi örnrek alıyordu.BK öldükten sonra tragnayı Ozan Güner devam ettirmeye başladı ancak bazı yerlerde yazan bilgilerin aksine BK operarör,Ozan Güner ise Sakiyle iletişimi sağlayan medyumdu.Ozan Güner in devralmasıyla birlikte tragnanın bozulmaya başladığını düşünüyorum.O yazılan satanist kitaplarının BK ya ait olmadığını ve BK nın satanist olmadığını söylüyor bazıları.Bu kitapları gerçekten BK yazmış olabilir,olmayadabilir ancak siz spirütel satanistlere çok güvenmeyin bir çoğu hayatlarının kötü dönemlerinde,yapacakları nazi propagandası yüzünden gençlerin hayatını hiçe sayan insanlar tarafından beyinleri yıkanmış ergenlerden oluşuyor
evet kendi içlerinde de çok fazla görüş ayrılıkları var zaten zamanında böyle bi toplulukta bulunmuştum kahin mi şarlatan mı tartışması çok döndüğü için kitapları öğretilerden kaldırılmıştı

kendisi havas geleneğinden geliyor, astoloji ve uzak doğru sporları konusunda uzman. İleri majisyen olmayan biri onu bence değerlendirmesin saçma olur.

Beyin cerrahını çobanın eleştirmesi kadar traji komik. Türk olduğu içinde bu eleştirilebilir haddini herkes kendinde görüyor.

Kurduğu sistem ile çalışmak lazım sonra ahkam kesmek lazım bence. Kişi hakkında değilde bilgileri üzerinden konuşabilecek seviye de değilseniz konu da aşırı gereksiz.

Bu mantığa bakarsak bir mafya liderinin de bazen insanlara yardım ettiği oluyor fakat bu mafya liderini iyi birisi yapmıyor ve eleştiriye açık olmayacağı anlamına gelmiyor. Havas ilmini koruma gibi iyiye kullanmakla, insanın üzerine hür iradesine etki etme amaçlı şeytani bir cin salma veya o insana zarar vermek arasında dağlar kadar fark vardır.

Bu mantığa bakarsak bir mafya liderinin de bazen insanlara yardım ettiği oluyor fakat bu mafya liderini iyi birisi yapmıyor ve eleştiriye açık olmayacağı anlamına gelmiyor. Havas ilmini koruma gibi iyiye kullanmakla, insanın üzerine hür iradesine etki etme amaçlı şeytani bir cin salma veya o insana zarar vermek arasında dağlar kadar fark vardır.
Her zaman herkes eleştiriye açık olmalıdır. Ama eleştirinin yapıcı olması gerekir. Ayrıca büyüleri iyi ve kötü, siyah ve kara olarak ayırmayı yanlış buluyorum.

Kişiyi tanımıyorsunuz ve burası parapsikoloji sitesi.

Her zaman herkes eleştiriye açık olmalıdır. Ama eleştirinin yapıcı olması gerekir. Ayrıca büyüleri iyi ve kötü, siyah ve kara olarak ayırmayı yanlış buluyorum.
Kara büyü yapan birisine nasıl yapıcı eleştiri yapılır.. şey demek mi mesela..himm hastalık büyüsü yapsan şu demonu musallat etsen daha iyi hemen ölürse kurbanın, zevki çıkmaz gibi mi mesela..
Bu arada ben de severim Bülent Kısa'yı. Ateşi bol olsun. Malum.. satanistler nar sever nur değil.

Kara büyü yapan birisine nasıl yapıcı eleştiri yapılır.. şey demek mi mesela..himm hastalık büyüsü yapsan şu demonu musallat etsen daha iyi hemen ölürse kurbanın, zevki çıkmaz gibi mi mesela..
Bu arada ben de severim Bülent Kısa'yı. Ateşi bol olsun. Malum.. satanistler nar sever nur değil.
Kendisi vefat mı etti?

Kişinin dini inancı kimseyi ilgilendirmemeli herkes kendine göre başka bir dini inanca sahip olan kişiyi eleştirir.

Yapıcı eleştiri yapmak için zaten bilmek lazım.
Adamın mesleki hayatında nasıl bir yol aldığınızı bilmiyorsunuz. Ruhani satanizim ile sizin söylediniz Hiç alakalı bile değil. Ruhani satanizim söylediğiniz gibi bir şey değil.

Örneğin astra da kullandığı semboller ve renklerinin kabalastik versiyonu ile uyumu eleştebilir misiniz.

Sigil oluşmadaki kullandığı yöntemin orjinaliği üzerine nasıl konuşabiliriz.

Google bilgisi ile bence Onlarca eser vermiş Türk bir masjiyen hakkında konulmak için majika anlam da belli bir doygunluk seviyesine gelmek gerek.

Yoksa kişinin özellikle Hakkı’da yorumda yapmaktan başka bir anlamı olmaz

Ak ve kara büyü ayrımı yapmayı doğru bulmadığımı söylemiştim zaten.

Kişinin dini inancı kimseyi ilgilendirmemeli herkes kendine göre başka bir dini inanca sahip olan kişiyi eleştirir.

Yapıcı eleştiri yapmak için zaten bilmek lazım.
Adamın mesleki hayatında nasıl bir yol aldığınızı bilmiyorsunuz. Ruhani satanizim ile sizin söylediniz Hiç alakalı bile değil. Ruhani satanizim söylediğiniz gibi bir şey değil.

Örneğin astra da kullandığı semboller ve renklerinin kabalastik versiyonu ile uyumu eleştebilir misiniz.

Sigil oluşmadaki kullandığı yöntemin orjinaliği üzerine nasıl konuşabiliriz.

Google bilgisi ile bence Onlarca eser vermiş Türk bir masjiyen hakkında konulmak için majika anlam da belli bir doygunluk seviyesine gelmek gerek.

Yoksa kişinin özellikle Hakkı’da yorumda yapmaktan başka bir anlamı

Üstattır kendisi.

Adam Türkiye'de kendi ekolünü kurmuş. Kendi sistemini yaratmış. Daha ne olsun? Ben seviyorum Bülent Kısa'yı. Eserleri faydalı.
evet bende faydalı buluyorum ufkumu genişletmemde kitaplarının bol faydası olmuş idi sizlerinde görüşlerinizi almak istedim

Ben bütün kitaplarını birden fazla kez okudum, kendi çalışmalarını (tragna, kat çalışmaları vs.) bir kenara bıraksak bile havass konusunda başka Türkçe kaynaklarda bulunamayan konuları etraflıca anlatmıştır, örneğin vefk yapımı, kasem oluşturma vb. konuları en ince detayıyla anlatmıştır. Kişiliği veya inancı bizi pek ilgilendirmez, kendisi ile ilgili detaylı bilgileri çalışma arkadaşı Ozan Güner vermiş bazı röportaj:

Geri