bülent kısa hakkında ne düşünüyosunuz

Kişi hakkındaki bilgiler internette gayet veriliyor. "Ölüm büyüsü de yaparım ama bu benim sorumluluğumda olmaz" diyen bir Kara büyücüden bahsediyoruz. Onun mantığına bakarsak bir kiralık katil de mi işlediği cinayetten sorumlu tutulmayacak ?
Majisyenlik mantığını anlatıyor konu böyle bir şey değil majisyenikte etik değerler, karma ve güç üzerine konu tartışmaları. Birde bir tane bile kitabını okumadıysanız yargılama için bence Google yetersiz. lakin siz bilirsiniz sizin dediğiniz gibi olsun . Anlatmak için seçtiğim argümanlar maalesef yetersiz kalıyor daha fazla konuşmak yersiz

Ben bütün kitaplarını birden fazla kez okudum, kendi çalışmalarını (tragna, kat çalışmaları vs.) bir kenara bıraksak bile havass konusunda başka Türkçe kaynaklarda bulunamayan konuları etraflıca anlatmıştır, örneğin vefk yapımı, kasem oluşturma vb. konuları en ince detayıyla anlatmıştır. Kişiliği veya inancı bizi pek ilgilendirmez, kendisi ile ilgili detaylı bilgileri çalışma arkadaşı Ozan Güner vermiş bazı röportaj:
Ben bunu izlememiştim teşekkür ederim. Bazı yerlerde konuyu yine kendisine çok çekmiş. Eskiden tamamen sahiplenirdi şimdi biraz o değişmiş ama ben merkezci yönü hala duruyor. Sistemin ilerlemesinin en büyük nedenide buydu. Narsistliğe yaklaşan tavırları çevresini ve öğrencilerini olumsuz yönde etkiledi.

Tragna sistemi dünyaya yayılabilirdi uluslalar arası bir ekol olabilirdi. Hala da olabilir tabi.

Ozan bey yıllar için de mental olarak ne kadar değişmiş konuşma şekli üslubu çok farklı geldi. Sakinleşmiş olgunlaşmış ya da herkese açık bir alanda konuşma yaptığı için de olabilir. Yargıları ve bakış açısı da oldukça değişmiş. Bu güzel bir şey tabi eleştiri yapmıyorum gelişmeye dair değişim güzeldir.

Geri