bugun basımıza gelen seyler.resimli

tante92

Kayıtlı Üye
Katılım
25 Eki 2020
Mesajlar
11
Tepkime puanı
15
merhaba arkadaslar foruma yeni üye oldum sadece bunu sormak icin. simdi öncelikle ben böyle seylere pek İnanmazdım ama bugun söyle birşey oldu kısaca anlatayım.

ben arkadasımın evine gittim gunduz.yemek yapıcaz.neyse ben buzdolabını actım arkadasımda yanımda yukardan tabak çıkartıyor.o sırada buzdolabını açtım.buzdolabının kapağının altından kedi gibi birşey gecti cok hızlıca.kedi gibi dememin sebebi zıplayarak gecmesi.aynı kedi gibi zıplayarak sımsıyah gölge gibi bişey gecti ben kedi sandım buzdolabının kapağını kapatıp obur tarafa baktım.kedi mi var dedim daha sonra arkadasım da ben gelmden önce siyah bir kedi gördüğünü söyledi masadan atlarken görmüş.anlık bsıey dıyor bir saniye kadar.benım gorudgumde anlıktı.bır sanıyede onumden gectı gıtttı.tam olarak kedi de diyemem.tam göremedim sadece simsiyah gölge ya da silüet gırı.zıplaması ve boyutu kediyi andırdı.haliyle baska bişey olcagını duusnmedıgım ıcın kedi dusundum belki de bılmıyorum baska bsıey.

neyse biz bu olayı cok önemsemedik.üzerinde durmadık.ben zaten cok İnanmam.yemek yaptık vs aksam oldu arkadasımın nişanlısı yemeğe geldi.balkonda yemek yedik.sonra kahve ictik.derken bı fotograf cekılelım dedik.cekildik.ama fotoya bakmadık o an dikkatlice.ben eve gelince fotoyu istedim arkadasımdan attı bana ben bakarken farkettim fotoda birşey mı var bana mı öyle geliyor?? bu arada sokakta ağaç vs hıcbısey yok.bos sokak.balkondayız cam falan yok.yansıma yapacak hıcbısey yok yani. sizce bu nedir? hayatımda ılkkez boyle bişey basıma geldi.
 

Ekli dosyalar

  • WhatsApp Image 2020-10-25 at 00.31.04.jpeg
    WhatsApp Image 2020-10-25 at 00.31.04.jpeg
    150.4 KB · Görüntüleme: 153
  • WhatsApp Image 2020-10-25 at 00.31.04-2.jpeg
    WhatsApp Image 2020-10-25 at 00.31.04-2.jpeg
    177.1 KB · Görüntüleme: 157
Moderatör tarafında düzenlendi:
Ü

Üye silindi 70925

Bi ben mi minik bi Hulk'a benzettim. Karanlıkta ne olduğunu seçemedim doğrusu. Masada duran bir çiçekli vazo var galiba. Belki onun uzanan yaprakları bile olabilir.
 

tante92

Kayıtlı Üye
Katılım
25 Eki 2020
Mesajlar
11
Tepkime puanı
15
çiçekli vazonun uzanan yapraklarını anlamıcak kadar salak değilim.vazonun yaprakları değil.yan tarafta yansıma yapıcak hıcbırsey yok.bombos sokak 3.kat.ne ağaç var ne elektrik dıregı ne baska bişey. katlanır camlı bir balkon ama camlar da acık.yansıma olması gereken bir yer yok
 

tante92

Kayıtlı Üye
Katılım
25 Eki 2020
Mesajlar
11
Tepkime puanı
15
Peki siz ne olabileceğini düşünüyorsunuz tam olarak. ?
ben böyle seylerin gorunebılcegıne inanmam.inanclı bir ınsan da degılımdır.suana kadar da hiç basıma boyle birşey gelmedi.yansıma oldugunu düşünmüyorum.ya da yansımaysa neyin yansıması olabilir boş sokakta? belki de ben anlamıyorum.ne oldugunu hıcbısekılde anlayamadığım icin buraya sordum. dediğim gbı normalde bu tur varlıkların bize gorunebılcegıne İnanmayan biriyimdir. çünkü hiç basıma gelmemıstı.boyle bı foto görünce sormak İstedim mumcun mu diye.degılse de zaten yansımadır ne olabilir baska.ama yansıma yapıcak ne var ona da anlam veremiyorum.
 
Üst