Yarasa gibi.iki tane boynuzu ve kanadı olan birşey goruyorum ben.eğilmiş yere elleri ayakları yerde hayvan gibi duruyor ama boynuzlu.
hiçbirşeye yok bomboş sokak.içerde de balkona bakan ayna yok.hatta salonda ayna yokPencereye bakan bir ayna var mıydı fotonun çekildiği yerde.. Ordan yansımış olabilir.
Her şey yalan mıydı yani...Bir grafiker olarak resmi açıp büyüttüğüm anda sihir kaybolduResimde oynama var arkadaşlar. Yansıma vs değil. Photosopta Pen tool kullanmayı daha sık denemelisin bu işin programı odur
dekupe yap bol bol elin alışır...
Bu arada zorlamayın kendinizi illa enstantrik şeyler göreceksiniz diye bir zorunluluk yok
belkide çiçeğin yansıması olabilir.cunku bu olaydan sonra basıma herhangi birşey gelmedi.yanı tekrar bişeyler görmedim.çiçeğin yansıması olabilir.baska bı ihtimal gelmiyor aklıma çünkü.bu arada ben dine falan İnanmam.buna rağmen bırkere bile boyle birşey görmedim.ama bu tür varlılar olabilir fakat vızım görebilceiğimizi sanmıyorum.yani artık ben de cıcege yoruyorum.Yani neyi görmek istiyorsanız onu servis ediyor beyniniz size, arkadaşlar bana göre masadaki zannedersem ki çiçek onun gölgesi bir yansıma sadece bu tabi ki kedi görmenizi açıklamaz bu sadece resme olan yorumum.
umarım görürsün =))canım inan çok bariz belli oluyor...Bende istiyorum öyle ayakkabısın bagını baglayan bir demon görmek ama olmuyor![]()