"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Budist inancına göre cehennem resimleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan My_soul
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

My_soul

Banlı Kullanıcı
Budist inancına göre Cehennem resimleri
401670615_0.jpg

368170614_0.jpg

2230df.jpg

4430fdgdg.jpg

3238ttttttt.jpg

5045uuuuuuuu.jpg

7334yyyy.jpg

2249hhhhhh.jpg

7825jjjjjjj.jpg

6136mmmmm.jpg

1410ytutyutyu.jpg

2609kkk.jpg

--------------------
668870609_0.jpg

3944frw.jpg

5227ererter.jpg

96333433.jpg

4917345345343.jpg

dünyada acıyı yenmeyei başaranlar cehenemdede acıyı yenmeyi başabilirler mi acaba, ne hoş olur :D acımadı ki ehehe

Öyle birşey olmasını şahsen ben istemem çünkü herkes yaptığı kötülüklerin hesabını vermeli.Cidden korkutucu ya:D

değişik karikatür dergilerindekiler gibi aynı :biggrinjester: paylaşım için teşekkürler .

Aslında bazıları saçmalıyorlar cehennem hakkındaki yorumlarında . Budistlerin düşündükleride bana göre saçma . Aktardığın için teşekkür ederim .

Her dine dile ırka saygım var.Bu karikatürler biraz abartı olmuş bence.Benim bildiğim cehennemdeki insanların sadece ruhlarının azap çekçeği.Resimlerde beden kesme falan var ilginç geldi.

Her dine dile ırka saygım var.Bu karikatürler biraz abartı olmuş bence.Benim bildiğim cehennemdeki insanların sadece ruhlarının azap çekçeği.Resimlerde beden kesme falan var ilginç geldi.
Sonuçta kendi inançlarında söylenenleri resmetmişler. Her inancın tasvirleri iyi kötü bulunuyor. Bu tasvirleri de bu şekilde irdelemek gerekir.

Herkese neden ilginç geldi ben anlayamadım açıkçası. Bunlar tasvir. O sanatçının anladığı ya da insanlara algılatılması talep edilmiş tasvirler. Bence çok da ilginç bir şey yok bu tasvirlerde. Cehennem fıkralarında da bahsi geçen abartılı durumlar resmedilmiş. Ateş, ıstırap çeken insanlar, kan vs. vs. İnsanların dünyevi görüşleriyle ellerinden geldiğince cehennemin korkutucu gösterilmeye çalışılması ve böylece de kötülüklerden, günahtan uzak durulmasına katkı sağlamak için tasvir edilmiş durumlar. Din bilimciler ve sanat tarihçiler ancak bundaki gerçek anlamı bize aktarabilirler ya da budizmi çok iyi irdelemiş arkadaşlar var ise onlar ancak güzel yorumlar getirebilirler bu resimlere.
Yani cehennem hepimizin korkması gereken bir yer olduğuna göre bu bütün dinlerde de aynı olduğuna göre elbette korkutucu tasvirler olacak resimlerde.
Kanaatimce...
Syg.

Geri