Borçlunun İradesini Kırarak Borcunu Ödemeye Zorlamak

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nurumm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

nurumm

Kayıtlı Üye
Rünler:
  • Thurisaz + Eihwaz + Uruz: Borçlunun iradesini kırıyoruz.
  • Stungin Kaun: İçsel acılar, vicdan azabı ve ıstırap.
  • Fe: Nesnenin (borçlunun) huzurunu elinden alıyoruz; derin ve sağlıklı uyku geçmişte kalıyor.
  • Nauthiz + Ansuz: Nesneyi sürekli olarak borcu hakkında düşünmeye zorluyoruz.
  • Ters Thurisaz + Nauthiz: Vicdan azabı, kendine yönelik öfke ve sinirlilik hali.
  • Ayna (Ters) Fehu: Başkasının parasını harcamayı reddetme.
  • Ayna (Ters) Laguz: Başkasının parasını çarçur etme akışını sıfırlıyoruz (yok ediyoruz).
  • 4 İsa: Nesneyi bu durumun/psikolojinin içine kilitliyoruz.
  • Jera: Borç ödenene kadar sürecin sürekli tekrar etmesi.
İkinci Plandaki (Arka Plandaki) Rünler:
  • Hagalaz: Borcun geri alınması hedefinin önündeki tüm engeller kırılır.
  • Tiwaz: Tam hedefe isabet eden darbe, sonuca ulaşma

IMG_8037.webp
Okunacak Niyetler (Çizim Esnasında)
Her bir rün grubunu çizerken veya var olan çizimin üzerinden kalemle geçerken şunları söyleyin:
  • (Thurisaz, Eihwaz, Uruz ve Hagalaz için): "Thurisaz, Eihwaz, Uruz ve Hagalaz rünleri; [Borçlunun Adı]’nın iradesini ve direncini kırıyor. Benim parayı geri almama engel olan tüm blokajları ve engelleri paramparça ediyor."
  • (Stungin Kaun, Ters Thurisaz ve Nauthiz için): "Stungin Kaun, Ters Thurisaz ve Nauthiz rünleri; [Borçlunun Adı]’na bana olan borcundan dolayı derin içsel acılar, pişmanlıklar, yoğun vicdan azabı ve kendine karşı büyük bir öfke veriyor."
  • (Fe, Ayna Fehu ve Ayna Laguz için): "Fe, Ayna Fehu ve Ayna Laguz rünleri; [Borçlunun Adı]’nın elinden tüm huzurunu ve uykusunu alıyor. Benim paramı kendi keyfi için harcama isteğini ve yollarını tamamen bloke ediyor, o para ona ağırlık yapıyor."
  • (Nauthiz ve Ansuz için): "Nauthiz ve Ansuz rünleri; [Borçlunun Adı]’nı zorunlu olarak, gece gündüz sürekli bana olan borcunu ödemeyi düşünmeye mecbur bırakıyor."
  • (Tiwaz için): "Tiwaz rün; bu darbeyi tam hedefe ulaştırıyor ve zaferle sonuçlandırıyor."
  • (4 İsa ve Jera için): "4 İsa rünü, [Borçlunun Adı]’nı borcunu ödeyene kadar bu kabusun içine kilitliyor. Jera rünü ise [Borçlunun Adı] bana olan tüm borcunu kuruşu kuruşuna ödeyene kadar bu süreci kesintisiz bir döngüde tekrarlatıyor."

Tüm rünleri bitirdikten sonra, çalışmanın üzerine elinizi koyarak yüksek sesle niyetinizi okuyun ve üfleyin. ( Ben üflemek yerine yakarak aktive etmeyi tercih ederim.)

@orkidem07 runeleri tanıyın hangi çizim hangi rune bilmenizi öneririm.Ezbere çizmeniz runlerde pek işe yaramaz. Anlayarak yaptığınızda size yardım etme hızlarına sizde şaşıracaksınız.

@orkidem07 runeleri tanıyın hangi çizim hangi rune bilmenizi öneririm.Ezbere çizmeniz runlerde pek işe yaramaz. Anlayarak yaptığınızda size yardım etme hızlarına sizde şaşıracaksınız.
Cok tsk ederim,hakkınız helal edin zaman harcayıp uğraşmışsıniz..Bu zamanda kimse kolay kolay tanımadığı birine yardım etmez,Rabbım iyi insanlar çıkarsın karşınıza.

Birsey sormak istiyorum sizin görseldeki çizimi yapacağım dimi ? Yoksa 2.plandaki runeleri ben mi çizecem ?

Geri