Borçlunun İradesini Kırarak Borcunu Ödemeye Zorlamak

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nurumm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

nurumm

Kayıtlı Üye
Rünler:
  • Thurisaz + Eihwaz + Uruz: Borçlunun iradesini kırıyoruz.
  • Stungin Kaun: İçsel acılar, vicdan azabı ve ıstırap.
  • Fe: Nesnenin (borçlunun) huzurunu elinden alıyoruz; derin ve sağlıklı uyku geçmişte kalıyor.
  • Nauthiz + Ansuz: Nesneyi sürekli olarak borcu hakkında düşünmeye zorluyoruz.
  • Ters Thurisaz + Nauthiz: Vicdan azabı, kendine yönelik öfke ve sinirlilik hali.
  • Ayna (Ters) Fehu: Başkasının parasını harcamayı reddetme.
  • Ayna (Ters) Laguz: Başkasının parasını çarçur etme akışını sıfırlıyoruz (yok ediyoruz).
  • 4 İsa: Nesneyi bu durumun/psikolojinin içine kilitliyoruz.
  • Jera: Borç ödenene kadar sürecin sürekli tekrar etmesi.
İkinci Plandaki (Arka Plandaki) Rünler:
  • Hagalaz: Borcun geri alınması hedefinin önündeki tüm engeller kırılır.
  • Tiwaz: Tam hedefe isabet eden darbe, sonuca ulaşma

IMG_8037.webp
Okunacak Niyetler (Çizim Esnasında)
Her bir rün grubunu çizerken veya var olan çizimin üzerinden kalemle geçerken şunları söyleyin:
  • (Thurisaz, Eihwaz, Uruz ve Hagalaz için): "Thurisaz, Eihwaz, Uruz ve Hagalaz rünleri; [Borçlunun Adı]’nın iradesini ve direncini kırıyor. Benim parayı geri almama engel olan tüm blokajları ve engelleri paramparça ediyor."
  • (Stungin Kaun, Ters Thurisaz ve Nauthiz için): "Stungin Kaun, Ters Thurisaz ve Nauthiz rünleri; [Borçlunun Adı]’na bana olan borcundan dolayı derin içsel acılar, pişmanlıklar, yoğun vicdan azabı ve kendine karşı büyük bir öfke veriyor."
  • (Fe, Ayna Fehu ve Ayna Laguz için): "Fe, Ayna Fehu ve Ayna Laguz rünleri; [Borçlunun Adı]’nın elinden tüm huzurunu ve uykusunu alıyor. Benim paramı kendi keyfi için harcama isteğini ve yollarını tamamen bloke ediyor, o para ona ağırlık yapıyor."
  • (Nauthiz ve Ansuz için): "Nauthiz ve Ansuz rünleri; [Borçlunun Adı]’nı zorunlu olarak, gece gündüz sürekli bana olan borcunu ödemeyi düşünmeye mecbur bırakıyor."
  • (Tiwaz için): "Tiwaz rün; bu darbeyi tam hedefe ulaştırıyor ve zaferle sonuçlandırıyor."
  • (4 İsa ve Jera için): "4 İsa rünü, [Borçlunun Adı]’nı borcunu ödeyene kadar bu kabusun içine kilitliyor. Jera rünü ise [Borçlunun Adı] bana olan tüm borcunu kuruşu kuruşuna ödeyene kadar bu süreci kesintisiz bir döngüde tekrarlatıyor."

Tüm rünleri bitirdikten sonra, çalışmanın üzerine elinizi koyarak yüksek sesle niyetinizi okuyun ve üfleyin. ( Ben üflemek yerine yakarak aktive etmeyi tercih ederim.)

@orkidem07 runeleri tanıyın hangi çizim hangi rune bilmenizi öneririm.Ezbere çizmeniz runlerde pek işe yaramaz. Anlayarak yaptığınızda size yardım etme hızlarına sizde şaşıracaksınız.

Geri