"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Biyokinezi (göz rengi değiştirme)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aris
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ya ben bir şey soracağım.. Gözümün rengini geri çevirebilir miyim değiştirdikten sonra ve ne gibi zararları var bu olayın??? Deneyeceğim ama korkuyorum. :(

Kimse yardım etmeyecek mi??

rockandgizem bu uygulama kalıcı değil sadece dakikalık bir uygulama. Tabiki eski göz rengin, eskisi gibi olacaktır, anlık demek daha aydınlatıcı olur sanırım. Korkmana gerek yok. :Angel_anim:

Selam. Siteye yeni üye oldum. Düşüncelerinize katılıyorum. Biyokinezi ve mentalizmle ilgili daha fazla bilgiye ve varsa kitaba ihtiyacım var. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler.

Bu biyokinezi hakkında bir bölüm açın lütfen !! Ben bu göz rengi değiştirme büyüsünü biliyorum fakat bir sonuç alamadım . Yabancı bir siteden çeviri yapılmış bi büyü var onu yapın onda olmaktadır arkadaşlarım . Kısa bir süre içinde sizinle o büyüyü paylaşacağım ..

Açıkçası biyokineziyi büyü ile yapmak çok da gerekli değildir. Eğer internette biraz araştırırsanız yabancı forumlarda sadece imajinasyonla (ki imajinasyon elbette büyüde şarttır), demek istediğim ritüeller, mumlar v.s olmadan göz rengini değiştirmiş olan kişiler vardır. Eğer photoshop programı gibi nimetlerden faydalanmamışlarsa tabii :D

Üzülerek söylüyorum ki bu gerçek değil. Emin olmamın sebebi bir süre mentalistlik yapmıştım, ben de var sanıyordum ama değil. Boşuna yormayın kendinizi =) Yapan bir kaç kişi var onlarda ilizyonist zaten.

Üzülüerek söylüyorum ki bu gerçek değil. emin olmamın sebebi bir süre mentalistlik yapmıştım bende var sanıyordum ama değil. boşuna yormayın kendinizi =) Yapan bir kaç kişi var onlarda ilizyonist zaten
Zaten herkes yapabilse ortalık renkli gözlülerden geçilmezdi ;) Tabiri caizse her babayiğidin harcı değildir bunu yapmak.. Normal font kullanın.

Dediğim şudur ki açık olarak yüksek bir maliyet karşılığında yapılan, bir sahne gösterisidir. Bilimsel olarak bir değeri yok bu uygulamanın, boş bir uygulama . Paran varsa yaparsın açık ve net. =)

dediğim şudur ki açık olarak yüksek bir maliyet karşılığında yapılan bir sahne gösterisidir. bilimsel olarak bir değeri yok bu uygulamanın boş bir uygulama . paran varsa yaparsın açık ve net =)
E tabii bu tür uygulamaları yapamayanlar için dedikleriniz geçerlidir :) Ama gerçek olmadığını iddia ediyorsunuz; kesin bir dille konuşmadan önce aksini ispatlamanız gerekir.

Msn eklerseniz sizi birkaç mentalist ilizyonistle konuşturabilirim türkiye ve dünya çapında tanınmış insanlar bunlar . =)

Geri