Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İyi akşamlar forum halkı.Çakra yağları konusunda neler söyleyebilirsiniz?%100 bitkisel olan,çakraların titreşimleriyle uyumlu hazırlanmış bitkisel yağlar satılmakta.Bunların çakralara bir faydası olur mu?
İyi akşamlar forum halkı.Çakra yağları konusunda neler söyleyebilirsiniz?%100 bitkisel olan,çakraların titreşimleriyle uyumlu hazırlanmış bitkisel yağlar satılmakta.Bunların çakralara bir faydası olur mu?
Ben olabilceğini düşünüyorum ama bence böyle şeylere gerek yok.Çünkü bu işleri suistimal eden o kadar çok insan varki.Çakra sistemi köklü ama aslında çok basittir.Bazen bir renk, veya hayatımızda yaptığımız küçük bir değişiklik hatta ve hatta oturup yıldızları seyretmek gibi bir aktivite bile çakralarımızı olumlu yönde etkileyebilir.
Çakralarla ilgili her türlü detaylı bilgiyi Ruhun 7 Kapısı'nı okuyarak bulabilirsin.Ben bildiğim bir sürü yanlışın yanlış olduğunu bu kitapla öğrendim.
Çakra esansları, yağları ya da bitkileri diye bakarsanız kendinizde hazırlayabilirsiniz. Aroma terapi, masaj ile uygulayabilirsiniz. Günlük yardımcılardır.