"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

birkaç resim...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan delena
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

delena

Banlı Kullanıcı
arkadaşlar birkaç resim buldum ve sizlerle paylaşmak istedim

alien01ec7.jpg

alien02ms5.jpg

angel1xv3.jpg

angel2ib4.jpg

chupacabra01vj5.jpg

chupacabra02pj5.jpg

church1iu9.jpg

church2uu5.jpg

flying1zj2.jpg

flying2dj7.jpg

------------------------------------------

ve aşağıdaki fotoğraf arkadaşlar ilk resim orjinali,altdaki negatif hali dikkat ederseniz negatif fotoğrafda iki farklı açıkça görünen silüet mevcut.

firedemons1to9.jpg

firedemons1jc9.jpg

alıntıdır..

ben şöyle düsünüyorum cinler cok hızlçı degilmi ışık hızıyla dolaşıyorlar onlara kameraya almak imkansız bence

Kamereya almak imkansız değil bence evliyalar,ermişlerde cinler gibi 'ruhbani' ( ben öyle biliyorum en azından ) oluyorlar istedikleri gibi görünüp istedikleri hızla haraket edebiliyorlar ve bunları kamereya alan insanlar var,bir ara bir gazeteci özel bir kamerayla Türkiyeyi gezip türübeleri kayıt altına almış bir geceliğine sabaha karşı mezarların üzerine nur indiğini çekmiş.

bu tür fotoğrafların %99.99 una inanmam o kadar sahte olanlar varki zaten fotoğraflanması da tartışılır

Bende bu tür fotoğraflara inanmıyorum arkadaşların dediği hemen hemen hepsi sahte bunların. Ama yukardaki uzaylı fotoğrafları bana pekte yabancı gelmedi. Mustafa Topaloğlu'nun akrabaları galiba :)

Amerikalilar bu hayalet olayina cok takiyorlar,biz biliyoruzki hayalet diye birsey yoktur cunku olen insanlar bu boyuttan birdaha gelmemek uzere alinirlar ve kimse istesede donemez dolayisiyla evin ustunde duran insan hayalet resimleri yalandir fakat digerleri yalanda olabiilir dogruda fakat paylasim guzel tesekkurler..

Kuş resmi dikkatimi çekti. Kanatlı bir insana benziyor. Sahte olup olmadığını bi efekt uzmanına sormak lazım...

Yukarıda ki arkadaşın dediği gibi bir uzmanına sormak lazım.Bu konuda olsun başka konularda olsun insanlar desteksiz atıp tutuyor.Araştırma ve kanıt sunma gibi meziyetlerin olmadığı bir forumda geyikten öteye geçemeyiz.
Fotoğrafta beliren ilginç resimlere örnek olarak bunu verebiliriz.Yani demek oluyorki fotoğrafta bazı görüntüler belirebiliyormuş.En azından bu resmin daha çok inandırıcılığı vardır.

[video=youtube;6t87rJxKaoQ]http://www.youtube.com/watch?v=6t87rJxKaoQ[/video]

Geri