İşte bu harika, yaptığım olay zaten buymuş.Evet yapabiliyoruz hatta daha kesin oluyor.
Pembekuvars, dediginiz yöntemi ben bir kaç yıl önce bir arkadaş tan öğrenmiştim. Ayet gibi bişey vardı okunan sigaranin üzerine. Ya netellezi vasiati külli şey in ilmen yağim diye 7 kez sigaranın üzerine okuyup filan kisinin oğlu x , ben filan kizi y yi düşünsün, düşündükçe ici yansın beni arasin yada niyet her neyse dileyip, sigarayı yakıp dik olarak zemine mum bırakıp dibine kadar yanmasını beklerdik. Ne kadar çok yanarsa etki büyük olur demişti arkadaş. Gerçekten faydası oluyorduBu yönteminizi andıran 2 farklı yöntem denemiştim yazın. Hiç rüya görmezken beni yaz boyu rüyasında görmüş aklından çıkmamışım. Eşimle daha evlenmeden 3 ay ayrı kalmıştık iletişimimiz yoktu. 3 ay rötarlı öğrendim ama işe yaramış bu arada sigaraya isim soyisim yazıp içerken bu sigara gibi yansın içi diyordum. Hep kalbim yanıyordu seni düşünürken diye bir itiraf etmişti. Yani denendi ve işe yaradı. Gerçi psikolojinizi iyi tutun bir gecede üç kez öldüğümü görmüş rüyasında.
Düzeltme yapıyorum mum diker gibi sigarayı zemine dik oturuyoruz. Filan kişilerde anne isimleri.. örnek Ayse oğlu Ahmet'in ben fatma kizi hope yi dusunmesi vs.. gibi..Pembekuvars, dediginiz yöntemi ben bir kaç yıl önce bir arkadaş tan öğrenmiştim. Ayet gibi bişey vardı okunan sigaranin üzerine. Ya netellezi vasiati külli şey in ilmen yağim diye 7 kez sigaranın üzerine okuyup filan kisinin oğlu x , ben filan kizi y yi düşünsün, düşündükçe ici yansın beni arasin yada niyet her neyse dileyip, sigarayı yakıp dik olarak zemine mum bırakıp dibine kadar yanmasını beklerdik. Ne kadar çok yanarsa etki büyük olur demişti arkadaş. Gerçekten faydası oluyordunot: arapça bilmem, bu cümleyi kulaktan öğrendim ve bildiğim kadar yani anladığım kadar yazdim. Şayet doğru kelimeleri bilenler var ise düzeltmeleri yapıp yazarlarsa belki ihtiyacı olanların işine yarar
![]()
Evet birde bu durum var kötü bir psikolojiyle bu çalışmayı yapınca rüyasına girdiğimiz kişide bizi kötü görebilir.
Ya bir canavar olarak gördüyse ve onu öldürdüysenLaf lafı açmış ve nerelere gelmiş.(Arkadaşlar ben bunu dün gece yaptım ya ya kötü gördüyse oturup ağlayasım var şimdi![]()
Bunun için büyü var zati hatta denenmiştir tecrübedir ilk elden yani benim tecrübemdir. Google ye yazın o Pentagram olan içinde şın harfleri olan resim o nasıl oraya geldi bilmiyorum ama işe yarıyor enochian da bilinmesi gerek neyse hayırlı ramazanlarBu benim teknigimdir ben tam hatirlamasamda o kisiye sordugumda girdin der seni gordum gibi seyler der.İlk olarak yatagimiza girelim ve rahatliyarak gozlerimizi kapatalim.O kisiyi imaje ederek mesela "Cem Derin'in ruyasina girecegim"tarzi seyler soylenmelidir.Bu bilinc altimiza yatana kadar soylenmelidir.Sonra uykuya dalinir.