"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Birisinin Ruyasina Girme

Astral seyahate çıkmak o kadar kolay değil, şans eseri yada yanlışlıkla olmaz. bütün şartların ayni anda oluşup yanlışlıkla astral seyahate çıkma ihtimali ömürde bir iki anca.
Bu konuyla ne alaka anlamadım gerçi :D

Yalnız konu içindeki sorularımız ve yorumlarımız 5 bilinmeyenli denklemi aratmıyor:beta1:
Olaya Vizontele esprisi atiyim bari..
Peki Zeki Müren'de bizi görücek mi Aron ?:biggrinjester:
Şaka bi yana birazdan uyguluyorum dostlar.

Evet yaptım Aron.Bunu üç gece daha aynı kişi için uygulayacağım.Bu süre sonunda o kişiyi görücem.Oldumu olmadımı net cevabı ancak o zaman yazabilirim.
Tam uykuya dalarken cümleyi söylerken tam anlamıyla uykuna dalana dek söylemeye çalıştım.Bi ara bi çatırdama geldi kulağıma...Sonra uyumuşum zaten.
Umarım olmuştur,net cevabı alınca yazarım.

Bu yönteminizi andıran 2 farklı yöntem denemiştim yazın. Hiç rüya görmezken beni yaz boyu rüyasında görmüş aklından çıkmamışım. Eşimle daha evlenmeden 3 ay ayrı kalmıştık iletişimimiz yoktu. 3 ay rötarlı öğrendim ama işe yaramış bu arada sigaraya isim soyisim yazıp içerken bu sigara gibi yansın içi diyordum. Hep kalbim yanıyordu seni düşünürken diye bir itiraf etmişti. Yani denendi ve işe yaradı. Gerçi psikolojinizi iyi tutun bir gecede üç kez öldüğümü görmüş rüyasında.
Pembekuvars, dediginiz yöntemi ben bir kaç yıl önce bir arkadaş tan öğrenmiştim. Ayet gibi bişey vardı okunan sigaranin üzerine. Ya netellezi vasiati külli şey in ilmen yağim diye 7 kez sigaranın üzerine okuyup filan kisinin oğlu x , ben filan kizi y yi düşünsün, düşündükçe ici yansın beni arasin yada niyet her neyse dileyip, sigarayı yakıp dik olarak zemine mum bırakıp dibine kadar yanmasını beklerdik. Ne kadar çok yanarsa etki büyük olur demişti arkadaş. Gerçekten faydası oluyordu :) not: arapça bilmem, bu cümleyi kulaktan öğrendim ve bildiğim kadar yani anladığım kadar yazdim. Şayet doğru kelimeleri bilenler var ise düzeltmeleri yapıp yazarlarsa belki ihtiyacı olanların işine yarar ;)

Pembekuvars, dediginiz yöntemi ben bir kaç yıl önce bir arkadaş tan öğrenmiştim. Ayet gibi bişey vardı okunan sigaranin üzerine. Ya netellezi vasiati külli şey in ilmen yağim diye 7 kez sigaranın üzerine okuyup filan kisinin oğlu x , ben filan kizi y yi düşünsün, düşündükçe ici yansın beni arasin yada niyet her neyse dileyip, sigarayı yakıp dik olarak zemine mum bırakıp dibine kadar yanmasını beklerdik. Ne kadar çok yanarsa etki büyük olur demişti arkadaş. Gerçekten faydası oluyordu :) not: arapça bilmem, bu cümleyi kulaktan öğrendim ve bildiğim kadar yani anladığım kadar yazdim. Şayet doğru kelimeleri bilenler var ise düzeltmeleri yapıp yazarlarsa belki ihtiyacı olanların işine yarar ;)
Düzeltme yapıyorum mum diker gibi sigarayı zemine dik oturuyoruz. Filan kişilerde anne isimleri.. örnek Ayse oğlu Ahmet'in ben fatma kizi hope yi dusunmesi vs.. gibi..

Eh napalım ornek verebilmek adina isimler komik olabiliyor :D genelde basit işler için işe yarıyor, is amaçlı da denedim işe yaratmıştı. . :)

Evet birde bu durum var kötü bir psikolojiyle bu çalışmayı yapınca rüyasına girdiğimiz kişide bizi kötü görebilir.

Ben mesela bu gece, sürekli ölüm tehditi aldığım birinin rüyasına girmeyi denicem-hiç emin değilim olacağından- sorun şurada ki girip kendi bilincimi kontrol edemiyeceksem ne önemi var ?

Laf lafı açmış ve nerelere gelmiş.(Arkadaşlar ben bunu dün gece yaptım ya ya kötü gördüyse oturup ağlayasım var şimdi:(:(

Psikolojimi bende bilmiyorum Aron,gelgitliyim bu aralar:)Neyse umarım iyi görmüştür.Haftaya belli olur zaten nasıl gördüğü..
Bu arada sigara uygulaması için Fatma kızı değilde Havva kızı olmayacakmı?

Sigara uygulamasinda isimleri ornek olarak verdim. Kişinin anne adı bilinmiyorsa Havva oğlu / kızı olarak yapılıyor.

Bugün ruyasına girmeye çalıştığım kişiyi gördüm.Küçük bi rahatsızlık yaşıyordu ,keyifsizdi,yani öğrenemedim:(
Offff offff:(

İşe yarayacağı aklımın ucundan bile geçmezdi. Gecenin 3 ünde telefon çalmasına şaşırdım. Teşekkür ederim dostum

Bu benim teknigimdir ben tam hatirlamasamda o kisiye sordugumda girdin der seni gordum gibi seyler der.İlk olarak yatagimiza girelim ve rahatliyarak gozlerimizi kapatalim.O kisiyi imaje ederek mesela "Cem Derin'in ruyasina girecegim"tarzi seyler soylenmelidir.Bu bilinc altimiza yatana kadar soylenmelidir.Sonra uykuya dalinir.
Bunun için büyü var zati hatta denenmiştir tecrübedir ilk elden yani benim tecrübemdir. Google ye yazın o Pentagram olan içinde şın harfleri olan resim o nasıl oraya geldi bilmiyorum ama işe yarıyor enochian da bilinmesi gerek neyse hayırlı ramazanlar

Geri