Büyü demek, gidişata karışmak ve istenildiği gibi yönlendirmek demektir zaten. Günah - sevap olaylarına girmeyin çünkü çok gereksiz ve sıkıcı oluyor. Siz günah olarak görüyorsanız ve korkuyorsanız, yapmazsınız. Ama biz de burada kreş yönetmiyoruz!Bu büyü size aşık olmayan birini size mi aşık eder tam olarak anlayamadım ? Eğer öyleyse bu günah değil midir bir nevi başkasının kaderiyle,seçimleriyle oynamaktır..
Büyü demek, gidişata karışmak ve istenildiği gibi yönlendirmek demektir zaten. Günah - sevap olaylarına girmeyin çünkü çok gereksiz ve sıkıcı oluyor. Siz günah olarak görüyorsanız ve korkuyorsanız, yapmazsınız. Ama biz de burada kreş yönetmiyoruz!
Verilen tariflere tam uyulmak durumundadır, ufacık bir ayrıntı işlemin olumsuzlaşmasına sebep olabilir.. Mum elinize dökülerek damlatılacaksa demek ki çalışma koşulu buna bağlanmıştır, beden ve mumda birleşme istenmiştir mum orada aşkı kişiyi temsilcidir, kendiliginden sönerse ilişki boyutu kadere razı bırakılmış ifadesi yükleyebilir..Sanırım mumu kendi haline bıraksak, yansa kendiliğinden sönse daha iyi olabilir. Ama bilemiyorum tabiki. Söndüredebilirsiniz diye yazmışlar diğer yorumlarda. Bende deneyeceğim uygulamayı. Kendi haline bırakırım mumu sönsün
![]()
denedmm amaa mum elimi çk yktıve dogm gnü mumuyla ybtm hpsi bitmedende elimle söndürdümm veeeeee o en ksa zmanda bna gelicekk
![]()
Sanırım şöyle yazmak istediniz...denedmm amaa mum elimi çk yktıve dogm gnü mumuyla ybtm hpsi bitmedende elimle söndürdümm veeeeee o en ksa zmanda bna gelicekk
![]()
Bu büyüyü yaptım. Ancak mumu, mumu elime döktüğüm elimle değilde diğer elimle söndürdüm birşey farkeder mi?
Kontejyanın da dediği gibi yanıp bitmesi daha iyidir, zaten ben de mum biterken onu dökmeniz gerektiğini bildirdim. Elinizle söndürmeniz de onun kalbini sıkmanız ve kalbini eline almanız gibidir. Artık onun kalbi başkaları için değil sizin için yanacaktır.
Farketmez, her hangi bir elle söndürülebilir.
Alıntı yaptığım kitapta bunun ile ilgili bir şey yazmıyordu, ama genel maji kurallarına bakacak olursak, söndürülmemesi daha iyi olacaktır.
Denedim demiyorum uyguladım ve sonuç başarılı...Elime de dökmedim üstelik
Öncelikle günlük yaktım bi tane sonra uzandım güzel bi meditasyon müziğiyle derin nefes aldım verdim...Kalkıp mumu yaktım ve tekrar sırt üstü uzandım derin nefes alıp verdim ve ardından ona seslendim...XXXXX'ten yanıt gecikmedi zaten.Sonra ona mumu gösterdim ve dedim ki bir başkasıyla olduğumu duyunca bu mumdan farkın kalmayacak için cayır cayır yanacak hissedeceksin,soğuk terler dökeceksin...Sonra uzatmadım olayı onu gönderdim ve kalktım bi güzel hazırlandım dışarı çıktım...Benim dışımda gelişen olaya bakın.Ortak tanıdığımız biri sırf tepkisini merak ettiğinden XXXXX'e evleneceğimi söylemiş.Anlattığı şu :
Resmen o an sarsıldığını gördüm elindeki evrakları düşürdü bi anda sanki bi kova suyla yıkanmış gibi sırılsıklam oldu ve dedi ki ; benim XXXXX'm yapmaz.İşte o an anladım ki bu adam seni hala çok seviyor.Bu konuşmanın ardından güzel bi moral depolayarak gezmeye devam ettim.İlginçtir ki bi akım beni istemeyerek de olsa karşılaştırdı biziBeni tuttu, ve;
bana yalan olduğunu söyle , şakadır de , evlenmiyorum de XXXXX'm yanıyorum içim yanıyor kavruluyor anlatamam dedi.Bende gülerek soğuk su iç sıcaktandır senin yangının dedim geçtimİnanarak yaparsanız olumlu enerji yüklerseniz olamayacak birşey yok, inanın ki evren size çalışsın
![]()
Burada yapılan şeyin doğruluğunu ya da yanlışlığını tartışmayacağım! Eğer yapılanlar geri dönüyorsa bunu işlem yaptığım insana hatırlatacağım! Bana yapıldı ve ben de yaptım...Umarım açıklayıcı olmuştur!Tamam tuttu buna bir diyeceğim yok, peki yaptığınız şey doğrumudur sizce ? Yani bir insana maji uygulayıp sonra kendisi ile alay etmek doğru mu ?
Hani , ne yaparsan yap sana 3 kat geri döner diye bir evren yasası var, umarım size çalışan evren bunu da hatırlar
Saygılarımla,
Amethyst