Bu büyünün hiç bir etkisi yok boşa ümit bağlayip yapmayin ben denemişdim 1 kaç ay önce hemde 7 akşam yapmiştim ve 1 duasida vardi onuda mumun üzerine yazip yaptim amma tik olmadi zaten olasi imkansiz mumla büyümü olurmuş olsaydi herkez yapardi durun duayida yazayim dua bağlama duasidir sümmünü bükmünü umyün fehüm la yübsirun...
Yapılışı çok basit.Sadece bir mum alıp yakın.Mumun rengi kırmızı olursa daha iyi.Mumu yakın ve Tanrıya ve ya inandığınız bir aşk meleğine,aşk tanrısına seslenin(Eros,Afrodit,Venüs gibi).Sonra söyleyin:
"Bu mumun elimi yaktığı gibi,benim aşkım onun kalbini yaksın."(bu sadece bir örnekti,kendiniz de kalbinizgen geçeni söyleye bilirsiniz.)
Bu kelimeleri söyleyin ve mumu eyip elinize dökün.Gerçekten çok acıvericidir ama etkisi de vardır.
tşk.ederim..
Ebattan çok saflık önemlidir. Doğal içerikli olmalıdır. Ayrıca illa ebat derseniz de, kiliselerde bulunan mumlar genelde ebat için uygun olacaktır. Hristiyanlık dinine mensup olup olmamanızın bununla da ilgisi yoktur.Mumun ebatı önemli midir peki? Mesela, minik mumlar olduğu kadar, şamdan mumları, şişman mumlar vs gibi bir sürü mum çeşidi var. Simli mumlar mesela bana çok çekici geliyorparlak parlak ışıl ışıl
şimdi bu uygulamayı yapsam, mumum ebatını nasıl seçmeliyim?
Teşekkürler..
Uzun mumlardan olur sanırım. Ben akşam hemen alıp deneyeceğimSaf doğal mum bulmak çok zor bizim buralarda. Mecburen alıyoruz o hazır mumları.
Çok teşekkürler bilgiler için![]()