"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Birinin kalbini aşkınla yakmak için...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Angel777
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Angel777

Kayıtlı Üye
Yapılışı çok basit.Sadece bir mum alıp yakın.Mumun rengi kırmızı olursa daha iyi.Mumu yakın ve Tanrıya ve ya inandığınız bir aşk meleğine,aşk tanrısına seslenin(Eros,Afrodit,Venüs gibi).Sonra söyleyin:
"Bu mumun elimi yaktığı gibi,benim aşkım onun kalbini yaksın."(bu sadece bir örnekti,kendiniz de kalbinizgen geçeni söyleye bilirsiniz.)
Bu kelimeleri söyleyin ve mumu eyip elinize dökün.Gerçekten çok acıvericidir ama etkisi de vardır.

şimdi bunu denedim ama şöyle bi sorunla karşılaştım mumun hepsi erimeden ortasındaki ip düştü :) yuvarlak mumlar var ya küçük ondan yakmıştım bitek kırmızı o mum var çünkü döndüre döndüre eritiyordum son bölümünde yana dgr kayıp ortasında iple bağlı bulundugu metal düştü acuma nolcak şimdi

şimdi bunu denedim ama şöyle bi sorunla karşılaştım mumun hepsi erimeden ortasındaki ip düştü :) yuvarlak mumlar var ya küçük ondan yakmıştım bitek kırmızı o mum var çünkü döndüre döndüre eritiyordum son bölümünde yana dgr kayıp ortasında iple bağlı bulundugu metal düştü acuma nolcak şimdi

Metalin düşmesi sorun yapmaz.Önemli olan inanç..

Mum iyice eriyince elinize dökün.İşiniz bittikden sonra mumu söndüre bilirisiniz ama yine de yanması çok daha iyi olacaktır, ritüellerde mum söndürülmez.

Bu arada söndürecekseniz muma üflemeyin.Elinizle söndürün.

bu durumda küçük bir mum kullanmakta fayda var yani? tamamen eridikten sonra bütün mumu elimize döküp mumu da yine elimizle söndüreceğiz. doğru mudur??

Geri