Bu istediginizin bir cok yolu var ama bu yollari siz yada siradan egitimsiz biri yapamaz daha dogrusu yapmamali , birine her hangi bir nedenle cin musallat etmek isterseniz bunun bir suru proseduru var ve her seyden onacak oemlisi onlara kan dokmeniz gerekecek bir buyuyu bozdurmak icin bile bir cin kullanmak isterseniz mutlaka hizmetlerinin karsiliginda sizden bir kurban isterler bir miktar kan dokmeniz gerekecekdir, ayrica cin ifrit v.b taifeleri yalancidirlar bu islere bulasirsaniz sizide etkileri altina alabilirler cildirmaniz isten bile degil.yani bana ve sevdiğim insanlara acı çektirmiş olan birine lanet yada başka bir deyimle basına bir doğa üstü varlığı musallat nasıl ederim yardımcı olursanız sevinirim![]()
Sonuçta kendi kararı değilmi adamın öğüt istediğini hiç sanmıyorum başına musallat olacaksada kendi sorumluluğu bize karışmak düşmez bilen varsa öğretsin yoksa sussun bence.
peki ablabelki biliyorum belki bilmiyorum ama canım öğüt vermek istedi belki sanane?
belki bu arkadaşı tanıyorum ve gereksiz yere kendini üzmesini zamanını harcamasına değmez olacağını düşünüyorum. Şimdi biri çıksa bomba yapımı tarifi istese sen ee madem istemiş vereyim mi dersin çok bilgini paylaşmak için, yoksa kardeşim dur vebali çok saçmalama dur bi konuşalım mı dersin?
forumdayız konuşuyoruz paylaşıyoruz işte..hem ben ablayım konuşurum, ukalayım, deliyim bak kızdırma beni aaa..
pantea eger biliyorsan söylermisin ben bunu yapmak istiyorum bedili ne olursa olsun....
çok soru soran ben burda da soru sormazsam ölürümARKADAŞLAR LANETLEMEK KOLAYDIR AMA BENCE PİŞMANLIK DUYACAĞINIZ ŞEYLERİ YAPMAYIN...YOK HIRSIMA ENGEL OLAMIYORUM DİYORSANIZ İŞTE SİZE LANETLEME BÜYÜSÜ
Beyaz bir kağıt alın o kimsenin ismini ve size yaptıklarını kısaca yazın.Kağıdı yakın.
Küllerini sağ elinize alın ve şu sözleri söyleyin:
''Wolf and horse,old signs of might
Lend your strength to me this night
The pain and grief they so easily give
Must be returned so they may live
To know and feel what they have done
And change their ways,with harm to none
Send back the pain,teach them this night.
And help them to do what they know is right.''
Külleri havaya savurun.Üç gün içinde hatasını anlayacak ve vicdan azabıyla sizden af dileyecektir.
İşe yaramazsa üç gün sonra tekrar deneyin.