"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Birilerini Bilerek Kızdırmak Enerji Vampirliği midir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gizliherif

Kayıtlı Üye
Merhaba, bir tanıdığım bunu hobi haline getirmiş durumda.Yani bilerek yaptığını düşünüyorum örneğin birine ona yapmadığı bir şeyi yaptığını ısrarla söylüyor veya ona sinirleneceği bir şeyler söylüyor ve tam kızdığı anda attığı lafı geri çekiyor tabi bunu yaptığı kişi farkında değil. 3. kişi olarak bakınca bilerek yaptığı çok rahat anlaşılıyor.Kızdırdığı kişi ona 1 ton laf sayarken onun yüzünde hafif bir gülümseme ve sanki mutluluk oluşuyor.Sorum şu bu kişiler aynı zamanda enerji vampiri midir?

Okuldayken benim de böyle bir arkadaşım vardı, herkes gıcık kapardı. Tabi yanlış insanlara çatınca bi' güzel dayağını yedi, daha kimseye karışamaz oldu.

Belki evet, belki hayir. Kizdirmak ve öfkelendirmek kanal acip enerji cekmek icin kullanilan yöntemlerdendir.
Şöyle diyeyim, her enerji vampiri kizdirip sinirlendirerek enerji cekebilir ama her sinirlendiren- kızdiran kisi enerji vampiri degildir.

Bence kesinlikle enerji vampirliği. Al, abim işte tüm enerjimi sömürüyor. Bu vampir türü yaratıklara mesafeler de engel değil. Her yere uzanabilirler, her şekilde sinir bozabilirler. Sen bir psişik vampirsin diyorum, entel hanım diye dalga geçiyor. Bence bu bir yetenek.

Sizin o tanıdık benim karşıma gelse kazdığı kuyuya fena düşer.
O lafları ona öyle bir döndürürüm ki son gülen ben olurum.:)

Güzel bir soru,önemlide kıl tipler vardır milleti gıcık eder psikoljide bunlara pasif agressif kişiler denir.

Enerji vampirliği hakkında herkesin kendi yorumu var galiba :) gerçek bi enerji vampirliği hastalığını şu şekilde düşünün Aurorasında bi karadelik var kendi enerjisi azaldığını düşündüğünde veya ihtiyaç duyduğunda kişi çevresindeki enerjiyi bu karadelik ile kendi içine özümser millete laf atmak moralini bozmak aşağılamak enerji vampirliği değil gıcıklıktır kendinize çeki düzen vermenizi öneririm aynı şeyi size de yapabilirler :beta1:

Flood olacak modlarım ama kusuruma bakmayın düzeltirseniz mesajlarımı birleştirirseniz sevinirim kişileri karıştırmışım da bunu yapan kişi kendine çeki düzen versin siz değil size de bol sabırlı günler dilerim :)

Bazı insanlar,birilerini kızdırmaktan mutluluk duyarlar.Kendi çaplarında kafa yapmaya çalırlar.Ama yaptıkları hareketlerle ne kadar küçüldüklerinin farkında değillerdir.Bir üyenin bana pervasız konuşmasına karşılık bende sinirlenip yazdığım bir kelime yüzünden yasaklanmıştım. Böyle insanlar forumu kirletmekten başka işi olmayan boş insanlardır ve düzgün insanlarada zarar vermektedirler.Onun için cevap yazarken yada muhatap olacağınız insana daha dikkatli olmanız gerekir.Bu hassasiyet günlük hayatınızda da önemlidir.

Bu tip insanların enerjinizi düşürmesine izin vermemek için onları kendi silahlarıyla vurmak lazım.

Karakter olarak insani depresyonlara sokan tipler olabilir. O ayri, psisik vampirlik ayridir. Evet psisik yetenegini bilincsizce kullanan insanlar olabilir ama neticede psisik bir insandir. Bir karakter yada bir tip insan degildir. Psisik guctur. Psisik saldirilar sadece psisik savunmalarla engellenebilir. Yani insanlari suclamayin, insanlarla degil enerjilerle mucadele edilir. Bunu goremeyenler, basitce karsisindaki insani gorur onu suclar ama oyle degil iste gozun gormedigi enerjiler olay

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri