zero2900
Kayıtlı Üye
9 yıldır görüşmediğim ilkokul arkadaşım dan hoşlanmaya başladım ve aramızdaki muhabbetin ilerlemesi için bir duayı 100 kere okudum (tarif edildiği şekilde) Ancak bunun ne kadar amaçsız olduğunu yeni anlayabildim şayet ben kıza henüz açılmadım yüzyüze görüşmedik beni red bile etmemişken böyle birşey yaptım. Dn sabah yaptım ve dün akşamdan beri kızdan haber alamadım. Sevgili Schz yanıtlamıştı ancak kendisi herhangibir dine mensup olmadığı için birde ayrıca sormak istedim sizlere.
Kızdan haber alamıyorum ters tepip iğice benden uzaklaşmış olabilir mi?
Bu yaptığım işlem büyüye girer mi? Yaptığım tam olarak ayeti 100 kere sevdiğim kişinin beni sevmesini dileyerek okumam.
Eğer ters tepme söz konusu ise bunu telafi etmek mmkün müdür? Ve bu tip dua ile yapılan uygulamaların islamda yeri nedir?
Bu tip uygulamalar yapıldığında kişinin kişiye bağlanması için onu görmesi gerekir mi? Yani kızla daha çok samimi olmadığımız için zaten şuan yüz yüze görüşmemiz mmküün görünmüyor o nedenle sormak istedim.
Vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekküür ederim.
Kızdan haber alamıyorum ters tepip iğice benden uzaklaşmış olabilir mi?
Bu yaptığım işlem büyüye girer mi? Yaptığım tam olarak ayeti 100 kere sevdiğim kişinin beni sevmesini dileyerek okumam.
Eğer ters tepme söz konusu ise bunu telafi etmek mmkün müdür? Ve bu tip dua ile yapılan uygulamaların islamda yeri nedir?
Bu tip uygulamalar yapıldığında kişinin kişiye bağlanması için onu görmesi gerekir mi? Yani kızla daha çok samimi olmadığımız için zaten şuan yüz yüze görüşmemiz mmküün görünmüyor o nedenle sormak istedim.
Vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekküür ederim.