Bir sonraki adım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hekate22
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hekate22

Elit Üye
17 nci yüzyılın sonlarında şifacıydı. Farklı boyutlara seyahat edebildiğini iddia etmişti. Anahtar olarak kadim bir ritüel hançeri kullanmıştı. Cadılıkla yargılandı ve kendi arazisinde bir ağaçta asıldı.

"Diğer boyutların varlığı tartışılmazdır. O boyutlara ancak değişmiş bilinçler girebilir. Bir sonraki adım, maddenin taşınmasıdır. "

Keziah Mason
-----

Yıllar önce bir yahudi yazarın kitabında yazan ve Alman harbinde bir esir kampında hayatı geçen bir hahamı hatırlattı. O zaman pek bir anlam verememiştim ama bu gün anlayabiliyorum.

O haham, bir alman komutanının, erkek olan yeğenine tecavüzünde onun seyretmesini mecbur etmişti . Ve genç buna dayanamadığından intihar etti. Tek hayatta kalan akrabasıydı. O haham, sabırla, kalem bulamadığı yerde pisliğiyle tuvalet kâğıtları üzerinde azimle matematik denklemleriyle birşeyler çalıştı; taki o komutandan intikam almak için; ve bir gün zaman geldi, adamı ormanın bir kısmında buluşmaya ikna etti. Bulunduğu yerden bir kapı açmıştı ve bunu sadece o biliyordu.
Üstüne hücum edip sıkıca kavradı ve bir başka dünya'ya geçiş yaptı. Korkunç bir yer, insan olmayan ama insanı andıran varlıklara benzeyen, iri ve vahşi, kanlı bir ortamda kendilerini buldular. aklım da kaldığı ile, " yeni yuvana hoş geldin" sözüyle ve haham kendi cehenneminin de farkında olarak kitap bitmişti.

Beni çok etkilemişti. Rafımda olan bir kitaptı ama sanırım birine vermistim gelmedi

Geri