Kalbim çok hızlı çarptı soğuk soğuk terledim hatta korktum ama içimden okuma bitene kadar dayandım ve çok zor okudum nefes nefese kaldımgelen varlığın enerjisini kaldıramamış olabilir misiniz? belki geldiysede kendini belli etmemiştir bir süre sizi gözlemleyecek hal hareketlerinize bakıp ona göre iletişime geçecek olabilir evet büyük ihtimal izleniyorsunuz
Devam ettim çalışmayı bitirdim bi sorun olur muKorkutulmaya çalışılmışsın devam etme diye normal böyle şeyler.
Zaten çalışmayı bitirmemeniz için oluyor bu yaşadıklarınız. Muhtemelen koruma yapmadan temizlik yapmadan saat gün vs bir tütsü yakmadan umursamadan yaptınız değil mi?Devam ettim çalışmayı bitirdim bi sorun olur mu
Evet anlatılanlara göre yaptım başka hiç bir ön hazırlık gerekmedigini söyledi günü söyledi herhangi bir saat içerisinde olduğunu söyledi dediği şartlara göre yaptımZaten çalışmayı bitirmemeniz için oluyor bu yaşadıklarınız. Muhtemelen koruma yapmadan temizlik yapmadan saat gün vs bir tütsü yakmadan umursamadan yaptınız değil mi?
Ayrıldığınız kişiyi geri getirmek için mi yapıyorsunuz bunları?
Çok korktum sayılmaz ama daha doğrusu nefesim kesildi kaldıramadım sanki o anki enerjiyiEvet anlatılanlara göre yaptım başka hiç bir ön hazırlık gerekmedigini söyledi günü söyledi herhangi bir saat içerisinde olduğunu söyledi dediği şartlara göre yaptım
Zaten çalışmayı bitirmemeniz için oluyor bu yaşadıklarınız. Muhtemelen koruma yapmadan temizlik yapmadan saat gün vs bir tütsü yakmadan umursamadan yaptınız değil mi?
Ayrıldığınız kişiyi geri getirmek için mi yapıyorsunuz bunları?
İki gün oldu etki yokMuhtemelen youtube da buldugun tilsim calismasi yaptigini tahmin ediyorum,peki daha sonra herhangi bir etki oldu mu kendi uzerinde veya yaptigin kiside yada olayda?
Varsa da bilmiyorum iletişimimiz yokİki gün oldu etki yok
İki gün birşey değil. Daha çok beklemelisiniz. Ayrıca gizem kuralı ihlal ettiğiniz. O yüzden beklemeyin artık.İki gün oldu etki yok
Benden nefret ettiğini söylüyordy bugün üçüncü gün ve imkansız bir şekilde engelimi kaldırıp az önce yazdıİki gün birşey değil. Daha çok beklemelisiniz. Ayrıca gizem kuralı ihlal ettiğiniz. O yüzden beklemeyin artık.
İyi, rüyanız gerçekleşiyor.Benden nefret ettiğini söylüyordy bugün üçüncü gün ve imkansız bir şekilde engelimi kaldırıp az önce yazdı
Normal bir durum, davet esnasında böyle oluyor. Demonik bir varlık ile anlaşma yaparken gözüm seyiriyordu benim kalbim hızlanıyordu. Varlıkların enerjisinin etkisiBir çalışma yapıyordum tılsımı yazdım ve davet yaparken kalp çarpıntısı üzerimde değişik bir his zor nefes alma durumları yaşadım psikolojik mi yoksa bir şeye işaret mıdır bu konularda yeniyim ve bilgilere açığım
Varsa da bilmiyorum iletişimimiz yok
Geri engelledi durup dururken sanırım değişik bir yapısı varİyi, rüyanız gerçekleşiyor.![]()