"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bilinçalti temizleme ve enerjinizi yükseltme meditasyonu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan embriyo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Olağanüstü güzel bir meditasyon bu.. Çok farklı ve güzel :) Artık sık sık tekrarlayacağım çok güzel bir meditasyon öğrendim ve denedim... Teşekkürler..

Sitemizde bilinç altı temızleme medıtasyonları zaten mevcut fakat ben bunlara alternatif olsun dıye ekliyorum.Ben faydasını gordum sizde görürsünüz umarım :)[video=youtube;E2oGI1jtSgs]http://www.youtube.com/watch?v=E2oGI1jtSgs[/video]

Tamamen kişinin kendisine ve çözümlemek istediği problemlerine bağlıdır. Daha büyük problemler ve durumları çözmek için birden fazla sefer gerekebilir.

Sayın KillerHarpooN ''Meditasyonu yaparken çok rahatladım ama gözlerimi açınca yine eski halime döndüm. Bu nedendir sizce?'' demişsiniz.
Meditasyon içe yolculuktur, kendi içinizde yarattığınız cennet bahçesinde huzuru bulmuşken bitiminde madde dünyasına geri dönmüş oluyorsunuz.
Öfkeli, sinirli, üzüntülü olduğunuzda da sessizce oturup zihninizin sesine kulak vermeden sadece nefesinizi veya bulunduğunuz ortama göre kuş seslerini, su sesini,vs. dinleyerek anda kalmayı başarabilir ve doğanın bir parçası olduğunuzu hatırlarsanız huzur bulursunuz.
Maddesel,fiziki dünyaya arada birde olsa gözünüzü kapatıp, içeriye doğru bakışlarınızı yöneltmeyi, günde bir kere bile olsa yapmayı alışkanlık haline getirseniz huzuru daha sık yaşarsınız. Her seferinde bir şey yapmanıza, dinlemenize gerek yok, sadece nefes alın ve sessizce oturun.
Ruh ait olduğu yerde huzur bulur!!!

Geri