Herhalde biz insanlar için kabullenmesi en zor şey ölüm olayı.Başınız sağolsun,giden yoluna nur içinde devam etsin. Bence davet,görüşme vb için gideni rahatsız etmeyin. Daha kırkı çıkmadıysa zaten o anasını duyar,eğer son bir vedalaşma gerekliyse de kendiliğinden olur,yeterki annesi niyet etsin.Ruh ardında yarım bıraktığı varsa tamamlamak ister yoksa göçemez,takılı kalır.Ancak bunun dışında iletişim kurmazlar eğer siz birşey yapıp iletişime geçmek isterseniz bu ona rahatsızlık ve engel olmanın dışında birşey sağlamayacaktır. Annesi ister namazını kılsın,ister abdest alıp dua etsin ama en önemlisi niyet etsin rüyasında onu görmeye "......niyetle vedalaşmak için..... rüya kanalıyla görmeyi talep ediyorum" gibi. Hatta istiare için sureler de vardı böyle,ben sure ile çalışmadım bilemem ama siz gene de bir bakın.Ben niyet ve dua ile bunu denedim,ilk geceden sonuç almasam da zamanla gelen rüya ve semboller içimi rahatlattı yeterli cevabımı almış oldum,umarım sizde de işe yarar.Uyku durumunda zihin daha rahat iletişime geçer,çünkü dünyevi şeylerden olabildiğince sıyrılmış tabiri caizse yarı ölü bir halde olursunuz,onun için bu tarz şeylerde daha rahat sonuç alırsınız.