"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bilen varsa söylesin

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ENDORA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ENDORA

Kayıtlı Üye
3 gün önce 15 yaşında fidanımızı kaybettik. Anacığının tek kuzusuydu. Öncelikle tüm arkadaşlardan dualarını esirgememelerini rica ediyorum. Birde onunla bağlantı kurmanın yolu varmı arkadaşlar, bunu daha önce tecrübe etmiş ve başarmış arkadaşların yardımını istiyorum. Lütfen.

Öncelikle başınız sağolsun. Ouja tahtası için kimisi sadece cinleri çağırır der kimisi ise ruhlarla iletişime geçtiklerini söyler. Bu yöntem işe yarasa bile ben tavsiye etmiyorum. Gitmesi gereken gittiği yerde kalmalıdır. Onu davet edip iletişime geçmeniz onun huzurunu bozabilir. Sevgiyle kalın :)

3 gün önce 15 yaşında fidanımızı kaybettik. Anacığının tek kuzusuydu. Öncelikle tüm arkadaşlardan dualarını esirgememelerini rica ediyorum. Birde onunla bağlantı kurmanın yolu varmı arkadaşlar, bunu daha önce tecrübe etmiş ve başarmış arkadaşların yardımını istiyorum. Lütfen.

Ölmüş olanlarla iletişime geçme yolları var, bunlardan biri radyo frekansıyla iletişim. Ama bunların yöntemleri çok karışıktır. Çok zor bir süreçtir, bu konular iyi bir tecrübe ve çalışma gerektirir. Yıllarını bu işe adayanlar bunu başarabilir. Sonuç alamayanlarda var.

Ölmüş olanlarla iletişime geçme yolları var, bunlardan biri radyo frekansıyla iletişim. Ama bunların yöntemleri çok karışıktır. Çok zor bir süreçtir, bu konular iyi bir tecrübe ve çalışma gerektirir. Yıllarını bu işe adayanlar bunu başarabilir. Sonuç alamayanlarda var.

Olsun yinede bildiğin ne varsa söyle Annesi için çok önemli. Nasıl yaparız bunu?

Rahatsız etmeyin O nun ruhu bu dünyayı kapatmış ve gitmiş, kendi bencilliklerimiz için onlara ızdırap vermemeliyiz
Yukarıdaki üyenin yorumuna hak vermek gerekiyor. Annesinden özgür kalması gerekiyor, böyle işlemler onu zora sokar arafta kalır. Onu rahat bırakmanız ve onun arkasından güzel dualar okumanız en iyisi olacaktır.
Olsun yinede bildiğin ne varsa söyle Annesi için çok önemli. Nasıl yaparız bunu?
Benim bu konuda çok bilgim yok, sadece böyle bir yöntem olduğunu ve sonuç alındığını söyledim. Bazen alınamayabiliyor da. Bunu işinin ehli kişiler yapabilir. Benim bilgim dahilinde bir konu değil, biraz araştırın isterseniz. Ama tavsiyem ruhu özgür bırakmak.

davet tarzı şeyleri denemenizi tavsiye etmem. başınız sağolsun.ama eğer müslümansanız ve dindar biriyseniz, Allah'a tüm samimiyetinizle yalvarın, canlı bir şekilde olacağını sanmam ama en azından temiz bir kalple rüyanda görüşebilirsin. bunun için internetten ve çeşitli hocalardan dua ve riyazet formülleri iste. bir şey bulamazsan ben de yardımcı olabilirim. tekrar başınız sağolsun, eminim huzurludur
sevgilerle...

Öyle değil arkadaşlar biz kuzumuzu huzursuz etmek rahatsız etmek istemiyoruz anneside istemez. O kuzusuna azap vermesin diye bir kere feryat etmeden uğurladı hep sesiz sesiz ağladı. Rabbim sen benden çok sevmişsin kuzumu senden gelene razıyım ama bir kerecik daha göreydim yavrumu diye ağladı. O anasının tek yavrusu benim canım yeğenimdi elbet onu üzmek istemeyiz ama anlayın arkadaşlar o anne. bir yolu varsa rabbim cevapsız bırakmaz çabalarını.

davet tarzı şeyleri denemenizi tavsiye etmem. başınız sağolsun.ama eğer müslümansanız ve dindar biriyseniz, Allah'a tüm samimiyetinizle yalvarın, canlı bir şekilde olacağını sanmam ama en azından temiz bir kalple rüyanda görüşebilirsin. bunun için internetten ve çeşitli hocalardan dua ve riyazet formülleri iste. bir şey bulamazsan ben de yardımcı olabilirim. tekrar başınız sağolsun, eminim huzurludur
sevgilerle...

Allah razı olsun.

Acınızı yaşamadan anlamam mümkün bile olamaz ama kolay bir iş değildir irtibat kurmak. Burda verilmiş diğer önerilere de baktım hepsi kendi içinde işe yarayan şeyler ancak günümüzde güvenilir hoca,medyum vs. bulmak kolay bir iş değil. Bu yola başvurduğunuz zaman kandırılma ihtimaliniz de çok yüksek. Yavrusunu kaybetmiş bir anne bunlara inanmak isticektir. Lütfen daha iyi düşünüp sağlıklı kararlar alın. Çevrenizde güvendiğiniz böyle birisi yoksa ısrarla denememenizi rica ediyorum. Sevgiyle kalın.

Sn. donzula nın da sözettiği gibi günümüz malesef bu ve benzeri olaylardan yararlanmak isteyen kalpazanlarla dolu her karşınıza çıkana itibar etmeyiniz.

Diğer arkadaşlarımın rahatsız etmeyin yorumlarına da şu açıdan katılıyorum ki gerçekten acınızı anlamak mümkün değil, ve asıl olay Annelikten geçiyor size sorarım şu an bir kere daha görmüş olsa sizce yeterli olur mu? Bir daha görmek istemez mi? Bence cevabını hepimiz biliyoruz...

Allah'tan rahmet, sizlere de sabır diliyorum.

Site yönetimi bilgisi olmadan, diğer üyelere özelden her hangi bir işlem yapılması yasaktır.

İyi forumlar...

Davet konusunda yardımcı olamayacağım şuan ama bi konuda uyarmak isterim okuduğum cinleri anlatan bazı eski kitaplarda cinlerin bu tür ölüm olaylarından sonra ölen kişinin yakınlarını hedef aldıklarını yazıyordu. Şu anlamda sevdiği bir yakınını kaybeden bir insan güçsüz düşer savunmasız durumda olur cinlerde bu durumdan yararlanıp ortada davet falan hiçbirşey olmasada durduk yerde ölen kişinin yakınlarına ölen kişi kılığında gözükürler. Bu hususlardan bahsetmek uyarmak istedim.

Öncelikle başınız sağolsun. Ouja tahtası için kimisi sadece cinleri çağırır der kimisi ise ruhlarla iletişime geçtiklerini söyler. Bu yöntem işe yarasa bile ben tavsiye etmiyorum. Gitmesi gereken gittiği yerde kalmalıdır. Onu davet edip iletişime geçmeniz onun huzurunu bozabilir. Sevgiyle kalın :)

Ouja tahtasi kesinlikle boyle bir ise yaramaz cinler gelir bunu bilen cinlerde insanlarla eglenmeyi cok severler.

Babaannemin bir yontemi vardi ondan ogrenirim en kisa surede sizin.Ruyanizda gorursunuz konusamazsiniz ama kendisi geldiyse konusmaz sizle sadece gorebilirsiniz.Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun

Bilen bilmeyen cok fazla kisi bir sey onermis oncelik denencek her seyin yapani ve hedefi etkiledigini unutmayin olmus biriyle iletisime gecilemez sadece gorulebilir. Urum un bir konusundada benim dedigimi destekler nitelikte bir yazida vardi.Cinle konusmasini anlatiyordu yanilmiyorsam.

flood olcak ama bunu belirtmek isterim. Benim yarin verecegim sey de buyu olacaktir masumane bir dua olmayacaktır.Allah rızası için değil istenenin olmasi icin okuncaktir.Yapan kisi bunu bilmeli dua ettim geldi olmamalı is. Vefat etmis birisini ruyada gormekte buyunun enerjinin yuklenmesinin gucuyle olusur.

Herhalde biz insanlar için kabullenmesi en zor şey ölüm olayı.Başınız sağolsun,giden yoluna nur içinde devam etsin. Bence davet,görüşme vb için gideni rahatsız etmeyin. Daha kırkı çıkmadıysa zaten o anasını duyar,eğer son bir vedalaşma gerekliyse de kendiliğinden olur,yeterki annesi niyet etsin.Ruh ardında yarım bıraktığı varsa tamamlamak ister yoksa göçemez,takılı kalır.Ancak bunun dışında iletişim kurmazlar eğer siz birşey yapıp iletişime geçmek isterseniz bu ona rahatsızlık ve engel olmanın dışında birşey sağlamayacaktır. Annesi ister namazını kılsın,ister abdest alıp dua etsin ama en önemlisi niyet etsin rüyasında onu görmeye "......niyetle vedalaşmak için..... rüya kanalıyla görmeyi talep ediyorum" gibi. Hatta istiare için sureler de vardı böyle,ben sure ile çalışmadım bilemem ama siz gene de bir bakın.Ben niyet ve dua ile bunu denedim,ilk geceden sonuç almasam da zamanla gelen rüya ve semboller içimi rahatlattı yeterli cevabımı almış oldum,umarım sizde de işe yarar.Uyku durumunda zihin daha rahat iletişime geçer,çünkü dünyevi şeylerden olabildiğince sıyrılmış tabiri caizse yarı ölü bir halde olursunuz,onun için bu tarz şeylerde daha rahat sonuç alırsınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri