Alakan
Elit Üye
Maalesef forumda özelden iletişim mümkün değil. Ben bunu çocukluğumdan beri yaşıyorum. https://www.gizlimabet.com/konular/cocukluktan-beri-yasadigim-sorunlar.35872/@Alakan hocam sizin durumunuz biraz garip geldi bana normalde mesajda bahsettigim durumda rüyanızda o varlıkların size ulaşıp dedeniz veya soydan anlaşmayı yapan kimse knıyla imzaladığı anlaşma levhasını rüyanızda görmeniz gerekirdi bana özelden yaşadakıklarınızı anlatırsanız dinlerim böyle olayları dinlemeyide severim
Bu konudan okuyabilirsiniz az çok.
Ben levha vs görmedim. Sadece uzun süreler aynı grup tarafından rüyalarımda gezdirildim. Yanımda sadece bir varlık oluyordu ve beni diğerlerinin bulunduğu alana götürüyordu. Diğerleri bana karşı oldukça asabiydi fakat yanımdaki sürekli koruma halindeydi. Bu yıllarca devam etti. Sonuncu rüyamda seneler evvel sol elime bir işlem yapıldı ne olduğu konusunda bir fikrim yok. Diğerleri bana saldırmak istedi fakat yanımdaki varlık sol elimin avuç içine bir şeyler yazdı. O günden beridir de o grupla tekrar karşılaşmadım rüyalarımda fakat dönem dönem işitiyorum konuşmalarını aynı grup mudur bilmiyorum.
Yanımda olan varlıkla iletişimim rüya üzerinden değil. Üstte de belirttiğim gibi öyle haftada bir ayda bir görüşeyim durumu da yok. Sadece o mu başka varlıklar mı anlıyorum hissel olarak. Nasıl anlatılır bilmiyorum. Yaşayan arkadaşlar beni eminim ki anlayacaktır. Kendi aklımdan şüphe eder hale geldim fakat musallatlı olan veya daha doğru bir tabirle bu konulardan muzdarip olan insanlar benimle karşılaştıklarında aynı ortamda durmak dahi istemiyorlar.