Slbye.
Kayıtlı Üye
merhaba
sıkıntılı bir durumun ıcerisindeyim..yatmadan once meditasyon ve nefes caiısmasından sonra yuksek benliğime, meleklere soru sordum..
bu durumdan neyi öğrenmeliyim...bu duruma nasıl çözüm bulmalıyım..enerjetik bunyemdeki hangi sorun, fiziki dunyada bana bu sancılı sureci yasatıyor diye..
gece söyle bir ruya gordüm:
ruyada hiç bir duygu yokk.
olumlu veya olumsuz hiç bir his geçmiyor.
fiziki mekan da da degiliz.
beyaz renklı bir ortamda, kız bir bebek, ben ve ablam varız..
ben bebegin arkasından hafif ona dönüp, onunla iletişim kuracakken,
birden sag gözü dısarı cıkıyor( veya benim elim oraya degdiği için)..sonra kırmızı kan görüyorum..az miktarda..göz yine yerine yerleşiyor...
cok terlemiş olarak uyandımm...bunu ruyayı nasıl yorumlamalıyımm..bilgi verirseniz sevinirimm..
sıkıntılı bir durumun ıcerisindeyim..yatmadan once meditasyon ve nefes caiısmasından sonra yuksek benliğime, meleklere soru sordum..
bu durumdan neyi öğrenmeliyim...bu duruma nasıl çözüm bulmalıyım..enerjetik bunyemdeki hangi sorun, fiziki dunyada bana bu sancılı sureci yasatıyor diye..
gece söyle bir ruya gordüm:
ruyada hiç bir duygu yokk.
olumlu veya olumsuz hiç bir his geçmiyor.
fiziki mekan da da degiliz.
beyaz renklı bir ortamda, kız bir bebek, ben ve ablam varız..
ben bebegin arkasından hafif ona dönüp, onunla iletişim kuracakken,
birden sag gözü dısarı cıkıyor( veya benim elim oraya degdiği için)..sonra kırmızı kan görüyorum..az miktarda..göz yine yerine yerleşiyor...
cok terlemiş olarak uyandımm...bunu ruyayı nasıl yorumlamalıyımm..bilgi verirseniz sevinirimm..