pinkstar73
Kayıtlı Üye
Bana bir konuda aşırı derece hayati bir konuda yardımcı olması için baş melek mikail evokasyon ritüellini uygulamak istiyorum bu yüzden birkaç sorum var:
1. Olarak ritüelde Melek sigilleri kullanılıyor ve zaten forumda böyle bir konu var anlamadığım sigiller için enochian alfabesi kullanılıyor benim bildiğim kadarıyla enochian negatif enerjili demonic bir dil bunu kullanarak bir baş melek çağırmak ne kadar doğru ?
2. Ritüelde Sandal ağacı tütsüsü kullanılıyor ben akasya tütsüsü kullanıcam çünkü Sandal ağacı tütsüsü yok ve gerçekten acil durumdayım akasya tütsüsü kullanmam ne kadar doğru ?
3.melek sigillini bir kuvarsın üzerine kazımayı düşünüyorum ne kadar doğru ?
4.melek saatleri varmış baş melek mikail in saati nedir?
1. Olarak ritüelde Melek sigilleri kullanılıyor ve zaten forumda böyle bir konu var anlamadığım sigiller için enochian alfabesi kullanılıyor benim bildiğim kadarıyla enochian negatif enerjili demonic bir dil bunu kullanarak bir baş melek çağırmak ne kadar doğru ?
2. Ritüelde Sandal ağacı tütsüsü kullanılıyor ben akasya tütsüsü kullanıcam çünkü Sandal ağacı tütsüsü yok ve gerçekten acil durumdayım akasya tütsüsü kullanmam ne kadar doğru ?
3.melek sigillini bir kuvarsın üzerine kazımayı düşünüyorum ne kadar doğru ?
4.melek saatleri varmış baş melek mikail in saati nedir?