createtherules ©
Kayıtlı Üye
Bence de kesinlikle öyle.Majikal negatif yok.
Kesmeniz gereken bir kanal var. Çok sağlam sizden götürüyor bu kanal. O kanal ile alakalı mı bilemiyorum, ama bir bagamliliginiz var size çok zarar veren.
Balmumu dökme seansları devam edin bence.
Nasil oluyor bu? Tuza sarmak yani.Bunu tuza sarıp
Folyoya el değmeden sararsaniz, istediğiniz kadar bekletebilirsiniz. Zararı olmaz.her gün dışarı çıkamazsam eğer, iki üç tane biriktirip tek seferde atsam olur
Balmumu üzerine enerji yüklemesi yaptığını imajine ederek kendini hazır hissettiğinde mumu yakarak ortasındaki eriyen kısımda negatif yükünün toplandığını düşün. Bunu sesli olarak da tekrarla. Yine yeterli bulduğun an yanında önceden bulundurduğun bir kap su içerisine mumunu söndürerek eriyen kısmı dök. Sonra parçayı değerlendirebilirsin, denize atabilirsin.Bal mumu arınması nasıl yapılıyor acaba? Biraz daha ayrıntılı bahsedebilir misiniz? Teşekkürler..
Bal mumu arınması nasıl yapılıyor acaba? Biraz daha ayrıntılı bahsedebilir misiniz? Teşekkürler..
Hakiki doğal balmumu olarak almıştım ama bilmiyorum tabii içini. Bazen yumuşaklık versin diye hindistancevizi yağı ekledikleri oluyormuş. TeşekkürlerBen açıkçası ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum. Bu %100 balmumu değil mı? Döktünüz su ılık olabilir mı? Bu son dökümden gayet nötr enerji alıyorum. Bitirebilir siniz bence.
Aurayı iyi şekilde tamir edersem, enerjimi içenlere de engel olabilir miyim? (Evdekilere...) Yani bence en azından işleri zorlaşabilir. Geçen gün en son bir tanesinin saçmalıklarıyla uğraşırken bayılacak gibi oldum. Elim ayağım karıncalandı ve oturmak zorunda kaldım. Aura sağlam olursa benim hayat enerjimi çekme şansları düşer diye umut ediyorum. Tek isteğim kendi hayatımı onlara çöp etmemek ve normalde ev dışındaki insanların çok sevdiği sıcak bulduğu enerjimi onlara besin kaynağı yapmamak.Auraniz paramparça olmuş derim. Şimdilik bukadar arınma yeterli.
Sifalandirma çalışın.
Auranizi sapa sağlam yapmanız bu durumda epey zor. Çünkü sürekli müdahale var.Aurayı iyi şekilde tamir edersem, enerjimi içenlere de engel olabilir miyim? (Evdekilere...) Yani bence en azından işleri zorlaşabilir. Geçen gün en son bir tanesinin saçmalıklarıyla uğraşırken bayılacak gibi oldum. Elim ayağım karıncalandı ve oturmak zorunda kaldım. Aura sağlam olursa benim hayat enerjimi çekme şansları düşer diye umut ediyorum. Tek isteğim kendi hayatımı onlara çöp etmemek ve normalde ev dışındaki insanların çok sevdiği sıcak bulduğu enerjimi onlara besin kaynağı yapmamak.