Tarihi değerini önemsemezseniz yani tarihi değeri nedeniyle kazancı katlayayım derken yakalanma riskini unutmamalı,eritip kalıba dökerek de satılabilir tabi kuyumcuda bir pay ister.?Yazılanları oldukça ilgiyle okudum. Bana çok fantastik geldi açıkcası ve çok ilginç. Aklıma hobitlerin altınların üzerinde yatan büyük ejderhayı getirdiBir de diyelim define bulundu bunu paraya nasıl çevireceksiniz.
Benim kafam karıştı sizin bu define işine. Zamanında ermenilerin evlerini terk etmeden çokca altını gömdükleri söylenir. Bir de astral yöntemlerle bakınmayı denedin mi?Tarihi değerini önemsemezseniz yani tarihi değeri nedeniyle kazancı katlayayım derken yakalanma riskini unutmamalı,eritip kalıba dökerek de satılabilir tabi kuyumcuda bir pay ister.?
Ve bunlar bir varsayım ,hele bir bulunsun bir şekilde değerlendirilir.??
Dostum senin bu mesajından sonra aklıma HASTAR EFSANESİ geldi. Filmi de yapıldı:Bu sitede medyumluk yeteneği olan arkadaşlardan bir ricam olacak. Çok yaşlı muhtemelen Bizans döneminden kalma bir ifritten alınan bir bilgi var. Bu kişi öldürülmemek için bir define yeri verdi. Kendisi birine musallat halinde. Bakım yapıldı. Altın görülmedi ama gömülü birşey var ne olduğu anlaşılmadı. Bakım yapan kişi bu ifritin kazı esnasında bulunacak bu şeyle kazı yapanları öldürüp oraya gömmeye planladığını söyledi. Altın varsa da bu ifritin ölümünden sonra alın dedi. Zaten ev halkı yıllardır evin altında gömülü altın görüyorlarmış.
Burada kroki paylaşsam sarkaçla veya başka yöntemle burda ne olduğunu tespit edecek arkadaşlar var mı? Ve gerçekten bu ifritin niyeti o kişileri bu yolla öldürmek mi? Teşekkürler.
rica ederim biz eşimle çok beğendik.İzlemedim filmi,birazdan bakarım. Teşekkürler
Tumbbad filmini eşimle izledik. Tavsiye için teşekkürler.Acıkçası biraz ürküttü.Bizimkisi undan değil defne yaprağı ve sirkeden tırsıyor.?rica ederim biz eşimle çok beğendik.
Umarım haftaya kurtulacağım.Gelecek hafta için rukyeci gün verdi.Sizi öldürmeye yetkisi olsa niye musallat olsun belli ki zaman kazanmak istiyor dünyamız büyük bir cihad alanı Allah a karşı savaş açmış birinin canını bağışlamak sizi zayıflatır ve işte ozaman üzerinizdeki koruma kalkar ve birer kuklaya dönersiniz derhal infaz edin bunun sevabı altınla tartışılmiycak kadar büyük bir ödül...
Bu ne demek oluyor? × olan yer eskiden kuyu yeri mi imiş?dut ve ev içindeki zeytin mesafeside 10 veya 12 m gelmesi gerek bu durumda çarpı attıgınız yer kuyu veya çeşmedir