Baglama işlemi

İlgiliolanbirey

Kayıtlı Üye
Bır hoca vardı bızden para felan talep etmedi sadece ısım soyısım anne adı fotoğraf ıkı tarafında sonra musade edin bakayım yarın arayayım sizi dedi aradık bize yıldızı düşmüş çocuğun dediğim şeyleri harfiyen yapsın dedi namaz ve dualar ve sadak ta ve bırde tövbe abdesti namazı cesıtlı şeyler 10. Gün boyunca hergun 100 olmak ıle ayetel okusun dedi tamam deyip yaptık karnında ağrı olacak endişe etme dedi 3. Gün karnımda bagıracak seviye de ağrı oldu bianda girdi bianda çıktı iki gün oldu bu sonra 6. Gün aklım intaher etmek kendime zarar vermek kötü şeyler düşünmeye başladım ıcım bıseye sıkışmış gibi uykum bozuldu uyumaz oldum sonra aradık bızde temızlendıgımı söyledim kısaca kendı saftlarına çekmek ıetıyorlar sabred dedi bir dua verdi için daraldığı zaman suya ufleyıp iç bunu dedi sonra da dün baktı çocuk temızlenmeye başlamış abi size bir muska birde karşı taraf ıcın muska verecegım bunun bırtanesi sizde birtanesi ise karşı tarafın bahçesine kömülecek demiş 40 gün içinde sonuç vermiş olacak demiş benimde anlamadığım tamam bu hoca doğru ne dediyse oluyor ama bu büyü değil mi
40 gün doğru dur ama dağa erken de olmaz mi bu işler çünkü dağa erken etki gösterirdi diye biliyorum tam olarak nedir ne olur bilen biri var ise yazabilir mi

Ayy ne babalar var, bizimki de milletin önüne karın tokluğuna köle diye attı :ROFLMAO:
40 günden önce sonuç alabilirsiniz ama okumalar 40 gün devam eder diye biliyorum. Size temizleme işlemi yapmış sanırım, karın ağrısı, bulantı, ishal vb semptomlar olabilir arınma esnasında.
Gömme büyü zaten.. yakma, gömme gibi işlemler yapılıyor büyü esnasında.

Ayy ne babalar var, bizimki de milletin önüne karın tokluğuna köle diye attı :ROFLMAO:
40 günden önce sonuç alabilirsiniz ama okumalar 40 gün devam eder diye biliyorum. Size temizleme işlemi yapmış sanırım, karın ağrısı, bulantı, ishal vb semptomlar olabilir arınma esnasında.
Gömme büyü zaten.. yakma, gömme gibi işlemler yapılıyor büyü esnasındasu s

Gömme büyü zaten.. yakma, gömme gibi işlemler yapılıyor büyü esnasında.
Sü şekilde diyeyim bu hoca babamın arkadaşı var çok temiz birisi onun rahmetli babası na eskiden şık derlerdi rahmetli oldu babamın yüzüne karşılık ta dedi bu işleri yapmam fakat arkdasının babası çok kıymetliydi onun hatırı için dedi bizden adam ne bişi istedi ne para istedi çok şaşırdık genelde para isterler gün verirler felan ama bu adam ilk benle ilgilendi sonra da bu anlattığım sekılde dedi bu bana vereceği muska yı 40 gün üstüm de tasıyacakmısız digeri de komulecek 40 gün sonra ise bende olanı da komecekmısız 41.gun kendılıgınden gelecek dedi ve bıraz da sordurduk nedir bu muska ya yaptığı bu büyü açık ara diye ama Ehl-i sinnet hocalar buna büyü demezler miş ve tılsım felan demezler miş kısaca muska derler miş iki gönülü kavuşturmak için derlermiş çokta bilmiyorum ama hoca nın da her dediği oldu karnım ağrıdı gectı sımdı de uykusuzluk uyuyamıyorum kafam dolu degısık degısık ona da 3 gün sonra geçecek dedıklerımı de harfı harfı yapsın demiş sakın ola sabrına yenik düşme onlar seni tekrardan kendılerıne çekmek ıcın ıntahar kötü ayıp şeyler ile aklına gelecekler dedi sabred dedi ama ben sabredemiyorum ille de şimdi felan demeye başladım aklımdan da çıkmıyor bana detaylı anlatırmısınız rica etsem sizden

Sü şekilde diyeyim bu hoca babamın arkadaşı var çok temiz birisi onun rahmetli babası na eskiden şık derlerdi rahmetli oldu babamın yüzüne karşılık ta dedi bu işleri yapmam fakat arkdasının babası çok kıymetliydi onun hatırı için dedi bizden adam ne bişi istedi ne para istedi çok şaşırdık genelde para isterler gün verirler felan ama bu adam ilk benle ilgilendi sonra da bu anlattığım sekılde dedi bu bana vereceği muska yı 40 gün üstüm de tasıyacakmısız digeri de komulecek 40 gün sonra ise bende olanı da komecekmısız 41.gun kendılıgınden gelecek dedi ve bıraz da sordurduk nedir bu muska ya yaptığı bu büyü açık ara diye ama Ehl-i sinnet hocalar buna büyü demezler miş ve tılsım felan demezler miş kısaca muska derler miş iki gönülü kavuşturmak için derlermiş çokta bilmiyorum ama hoca nın da her dediği oldu karnım ağrıdı gectı sımdı de uykusuzluk uyuyamıyorum kafam dolu degısık degısık ona da 3 gün sonra geçecek dedıklerımı de harfı harfı yapsın demiş sakın ola sabrına yenik düşme onlar seni tekrardan kendılerıne çekmek ıcın ıntahar kötü ayıp şeyler ile aklına gelecekler dedi sabred dedi ama ben sabredemiyorum ille de şimdi felan demeye başladım aklımdan da çıkmıyor bana detaylı anlatırmısınız rica etsem sizden
Neyi anlatayım, ayrıntısını bilmiyorum, detayını siz anlattınız zaten.
Hocanın dediği gibi sabredin bekleyin 🤷‍♀️

Hiç noktalama işareti kullanmadan Türkçe bir metin yazmak da ayrı bir başarı.

Bir baba oğlunu geri döndürme yapması için bir hocaya götürüyor. Hoca 40 de olur diyor. işlem büyü mü değil mi soru bu galiba.

Metafizik ögeleri kullanarak fizik planda etki yaratma sanatı büyüdür.

Büyü Türkçesi
Efsun farçası
Sihir arapçası
Maji latince devşirmesi
Ritüel İngilizcesi

İslami ezoerik ilme havvas denir. Bazı havas alimleri yaptığı çalışmaya Arapça sihir Türkçe büyü demez onun yerine Arapça başka manalara gelen kelimeleri seçer.

Muska üçgen demektir, vefk kare demektir.

Günümüzde artık “işlem” kelimesi kullanılmaya başladı.

Kafalar karışık neden mi . Kuran-ı Kerim de onlarca sayfa gerçek sihir ile ilgili bilgi verilirken birileri islamda sihir yasaktır gibi kuran dışı bilgi üretmiş. Bin yıldır avam ile Havvas kavram savaşı veriyor.

Sorunuza net cevap verirsem. Türkçe olarak evet yapılan işlem büyüdür.

Not: plasebo etkisi diye bir şey, psikoloji de buna çapalama da denir. Ne yapacağınızı söylerler ki hepsini yanda bir kaçını yaşayın ve etkilenin.

Ne yaşayacağını özelikle bana sordukların da ben cevap vermem. Zira yaşacağı belirtiler bir anlam taşır ben söyledikten sonra zaten dediklerimi yaşayacak. Hiç etik değil bu tür bir manipülasyon. Ve mesajlarınız da bu kadar cevap arıyorsanız baya kolay etkilenen biri olabilesiniz.

Her salatalığım var diyene tuz ile koşmamak lazım.

İlla cevap arıyorsanız işlemi kim yaptı ise ona sorun.

Not: plasebo etkisi diye bir şey, psikoloji de buna çapalama da denir. Ne yapacağınızı söylerler ki hepsini yanda bir kaçını yaşayın ve etkilenin.

Ne yaşayacağını özelikle bana sordukların da ben cevap vermem. Zira yaşacağı belirtiler bir anlam taşır ben söyledikten sonra zaten dediklerimi yaşayacak. Hiç etik değil bu tür bir manipülasyon. Ve mesajlarınız da bu kadar cevap arıyorsanız baya kolay etkilenen biri olabilesiniz.

Her salatalığım var diyene tuz ile koşmamak lazım.

İlla cevap arıyorsanız işlemi kim yaptı ise ona sorun.
Şimdi üstadım çok çarpıcı kelımeler kullanıyorsunuz size artı olarak şunları diyeyim işlemi yaptırdıgım kişi ile muhattabım zaten fakat bu işi yaptıran yapan insanlar ile de konuşup bilgilenmek adına yazdım emin ol yüz yüze beni tanısan bu her salatalığın seyıne felan demessin biliyor bilgisi var daha net anlayabılıyorum seni şuan dersin bilgin var bu konulara galiba

Hiç noktalama işareti kullanmadan Türkçe bir metin yazmak da ayrı bir başarı.

Bir baba oğlunu geri döndürme yapması için bir hocaya götürüyor. Hoca 40 de olur diyor. işlem büyü mü değil mi soru bu galiba.

Metafizik ögeleri kullanarak fizik planda etki yaratma sanatı büyüdür.

Büyü Türkçesi
Efsun farçası
Sihir arapçası
Maji latince devşirmesi
Ritüel İngilizcesi

İslami ezoerik ilme havvas denir. Bazı havas alimleri yaptığı çalışmaya Arapça sihir Türkçe büyü demez onun yerine Arapça başka manalara gelen kelimeleri seçer.

Muska üçgen demektir, vefk kare demektir.

Günümüzde artık “işlem” kelimesi kullanılmaya başladı.

Kafalar karışık neden mi . Kuran-ı Kerim de onlarca sayfa gerçek sihir ile ilgili bilgi verilirken birileri islamda sihir yasaktır gibi kuran dışı bilgi üretmiş. Bin yıldır avam ile Havvas kavram savaşı veriyor.

Sorunuza net cevap verirsem. Türkçe olarak evet yapılan işlem büyüdür.
İşlemin büyü olup olmadığını merak ediyorum yanında ise bir kaç soru merak ettiğim çünkü yani her ne kadar din islam altına yapılsa da bu bir büyü bunu bilmeyen biri de der muska toprağa kömülüyor fakat verilen 40 gün süre de benim anlamadığım hıc bır gelısme olmaz mı neden 40 gün sonra onu anlamıyorum siz biliyor iseniz cevabınız kıymetli şuan bana karşı

Bilmiyorum 40 sayısını seviyor demek ki adam. Kırkı çıkmak mantığında olduğu gibi 40 sayısına biçilen bir değer var Anadolu da . Yoksa hiç bir alakası yok. Ne zaman olacağının tam bir garantisi de yok.

Bilmiyorum 40 sayısını seviyor demek ki adam. Kırkı çıkmak mantığında olduğu gibi 40 sayısına biçilen bir değer var Anadolu da . Yoksa hiç bir alakası yok. Ne zaman olacağının tam bir garantisi de yok.

Sizin bir bilginiz var mı peki neler olur nasıl ilerler bu işlemler

Geri