İlgiliolanbirey
Kayıtlı Üye
Bır hoca vardı bızden para felan talep etmedi sadece ısım soyısım anne adı fotoğraf ıkı tarafında sonra musade edin bakayım yarın arayayım sizi dedi aradık bize yıldızı düşmüş çocuğun dediğim şeyleri harfiyen yapsın dedi namaz ve dualar ve sadak ta ve bırde tövbe abdesti namazı cesıtlı şeyler 10. Gün boyunca hergun 100 olmak ıle ayetel okusun dedi tamam deyip yaptık karnında ağrı olacak endişe etme dedi 3. Gün karnımda bagıracak seviye de ağrı oldu bianda girdi bianda çıktı iki gün oldu bu sonra 6. Gün aklım intaher etmek kendime zarar vermek kötü şeyler düşünmeye başladım ıcım bıseye sıkışmış gibi uykum bozuldu uyumaz oldum sonra aradık bızde temızlendıgımı söyledim kısaca kendı saftlarına çekmek ıetıyorlar sabred dedi bir dua verdi için daraldığı zaman suya ufleyıp iç bunu dedi sonra da dün baktı çocuk temızlenmeye başlamış abi size bir muska birde karşı taraf ıcın muska verecegım bunun bırtanesi sizde birtanesi ise karşı tarafın bahçesine kömülecek demiş 40 gün içinde sonuç vermiş olacak demiş benimde anlamadığım tamam bu hoca doğru ne dediyse oluyor ama bu büyü değil mi
40 gün doğru dur ama dağa erken de olmaz mi bu işler çünkü dağa erken etki gösterirdi diye biliyorum tam olarak nedir ne olur bilen biri var ise yazabilir mi
40 gün doğru dur ama dağa erken de olmaz mi bu işler çünkü dağa erken etki gösterirdi diye biliyorum tam olarak nedir ne olur bilen biri var ise yazabilir mi