Baglama buyusu kac gunde etki eder

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Buyuculena

Kayıtlı Üye
Arkadaslar baglama buyusu islemi kac gunde etki etmeye baslar genelde 21 diyorlar bu dogru mu ve yapilan kiside ne gibi etkileri oljr

Bu konu sitede defalarca soruldu. Belli bir süresi yok. İşlemin tüm detaylarına göre değişen bir konu. İşlemin başarılı olup olmayacağı da yine bu detaylara bağlı. Lakin en basit olarak 3 ay içinde bir gelişme olmasa başka bir işleme geçilmesi gerekir. Yapılan işlem yetersiz olmuş demektir.

Bu konu sitede defalarca soruldu. Belli bir süresi yok. İşlemin tüm detaylarına göre değişen bir konu. İşlemin başarılı olup olmayacağı da yine bu detaylara bağlı. Lakin en basit olarak 3 ay içinde bir gelişme olmasa başka bir işleme geçilmesi gerekir. Yapılan işlem yetersiz olmuş demektir.
Merhaba ben yeni üyeyim,iki defa işlem yaptırdım ve adam tamamen gitti,8 aydır iletişim yok,ne yapabilirim,siz işlem yapıyor musunuz

Ben de dolandırıldım. 10 aydır araştırıyorum bir arpa boyu yol gidemedim. Peki bu mecrada bulma şansım var mı
Böyle devam ederseniz bir On yılınız daha gider. Erkekler buna değmez, çocuğunuz için yaşayın. Muhtemelen başkasının peşinde koşuyordur simdi yada zaten vardı o nedenle bıraktı sizi. Hayatin gerçekleri. Boşverin keyfinize bakın.

Ben de dolandırıldım. 10 aydır araştırıyorum bir arpa boyu yol gidemedim. Peki bu mecrada bulma şansım var mı
10 ay mı :oops: Bu süre zarfında unutmayı seçmiş olsaydınız çoktan yeni bir düzen kurmuştunuz kendinize fakında mısınız? Aşırı derecede takıntıya çevirmişiniz.Burda tecrübeli ya da eski olanlar birçok bağlama tarifi bilirdir ya da yapmıştır zaten ama bir kişide çıkıp bunu size yazmadıysa demek ki var bir hikmeti.Bakın bu bile bir nasip idrak edebilirseniz.Annesi ve babası boşanan ilk çocuk da son çocuk da sizin çocuğunuz değil. Biz naçizane kendi fikrimizi belirtiriz.Siz kendinize ders çıkartır yada çıkartmaz yola devam edersiniz.Üzücü bir durum sizin adınıza şahsen çok üzülüyorum durmadan herkesten birşey bir umut bir medet yazıyorsunuz kendinize bunu yapmayın.

Gizlimabetin ruhunu anlamayıp konu açıldığında hiç sevmiyorum. Mod arkadaşımız uyarmasına rağmen devam ediyorsunuz.

Lütfen forum kurallarını okuyunuz ve Gizlimabet kurallarına uyunuz aksi takdirde yasaklanacaksınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri