Buyuculena
Kayıtlı Üye
Arkadaslar baglama buyusu islemi kac gunde etki etmeye baslar genelde 21 diyorlar bu dogru mu ve yapilan kiside ne gibi etkileri oljr
Merhaba ben yeni üyeyim,iki defa işlem yaptırdım ve adam tamamen gitti,8 aydır iletişim yok,ne yapabilirim,siz işlem yapıyor musunuzBu konu sitede defalarca soruldu. Belli bir süresi yok. İşlemin tüm detaylarına göre değişen bir konu. İşlemin başarılı olup olmayacağı da yine bu detaylara bağlı. Lakin en basit olarak 3 ay içinde bir gelişme olmasa başka bir işleme geçilmesi gerekir. Yapılan işlem yetersiz olmuş demektir.
Selam özelden konuşma şansımız va rmıMerhaba ben yeni üyeyim,iki defa işlem yaptırdım ve adam tamamen gitti,8 aydır iletişim yok,ne yapabilirim,siz işlem yapıyor musunuz
Tabii ki ama nasılSelam özelden konuşma şansımız va rmı
Tabii ki ama nasıl
Burda yemiyim mesajlaşma pltformh yok sankrım. Kime işlem yaptırdınız. Ben de eşim için istiyorum çok zor durumdayım. Bu işi hakkıyla yapan birileri var mıTabii ki ama nasıl![]()
Ben sonuç aldım demedim,iki defa başvurdum ama maalesef dolandırıldım.... O yüzden acele etmemek lazım...İyi araştırmak lazimBurda yemiyim mesajlaşma pltformh yok sankrım. Kime işlem yaptırdınız. Ben de eşim için istiyorum çok zor durumdayım. Bu işi hakkıyla yapan birileri var mı
Ben de dolandırıldım. 10 aydır araştırıyorum bir arpa boyu yol gidemedim. Peki bu mecrada bulma şansım var mıBen sonuç aldım demedim,iki defa başvurdum ama maalesef dolandırıldım.... O yüzden acele etmemek lazım...İyi araştırmak lazim
Urum la iletişime geçin lutfenBen de dolandırıldım. 10 aydır araştırıyorum bir arpa boyu yol gidemedim. Peki bu mecrada bulma şansım var mı
Geçtim. Bi arkadaş daha önermiş. Yaptığı işlemler tutuyor muUrum la iletişime geçin lutfen
İletişime geçin konuşun,herkesin yaptıracağı işlem farklıdır...Geçtim. Bi arkadaş daha önermiş. Yaptığı işlemler tutuyor mu
Böyle devam ederseniz bir On yılınız daha gider. Erkekler buna değmez, çocuğunuz için yaşayın. Muhtemelen başkasının peşinde koşuyordur simdi yada zaten vardı o nedenle bıraktı sizi. Hayatin gerçekleri. Boşverin keyfinize bakın.Ben de dolandırıldım. 10 aydır araştırıyorum bir arpa boyu yol gidemedim. Peki bu mecrada bulma şansım var mı
10 ay mıBen de dolandırıldım. 10 aydır araştırıyorum bir arpa boyu yol gidemedim. Peki bu mecrada bulma şansım var mı