j0ker_1903
Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bu iki taşıda birlikte kullanırsak herhangibi kaybı olurmu. Yani Birbirinin enerjisini söndürürmü yada engellermi ?
Taşınızı negatif enerjilerden arındırmak için topraklama veya arındırma gibi işlemler yapmadıysanız bu olağan bir durumdur.Amatist taşını ne zaman taksam illa başıma bir uğursuzluk geliyor.Takan biri varsa yanıma bile yaklaştırmaz oldum.Sanarım bu benim amatist taşına karşı negatif düşünmemden dolayı oluyor ama bir türlü şu düşüncemi pozitife çeviremiyorum.Birkaç kez olumlu düşünüp takmayı denedim yine olumsuzluk yarattı üzerimde .
sayın PESS arındırdığım halde bu durumlar oluyor bende nedenini çözmüş değilim sevgilerle ...
Özür dilerim konu dışı ama şu özel etkileri olan taşları nerelerden alabilirim örneğin ametist kolye nereden bulabilirim ne kadara bulabiirim![]()
Şöyle söyliyim o taşı gerçekten istiyormusunuz ? Yani tüm bu olanlara rağmen hala bu taş istediğim kıvama gelecek diyorsanız onunla meditasyon yapın,ona enerji yükleyin,sevgi gösterin yani eğer gerçekten elde etmek istiyorsanız çaba sarfetmeniz gerekiyor.Bu durumları atlatıp başarabilirseniz emin olunki taş olması gerekenden daha güçlü olacaktır.sayın PESS arındırdığım halde bu durumlar oluyor bende nedenini çözmüş değilim sevgilerle ...