Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu çalışmada kollarım çok üşüdü. Hala da üşüyor. Belimde ve karnımda yoğun ağrılar oldu. Vizyonlar gördüm. Vücudumda seğirmeler oldu. Bir ara ışıkla aydınlanmış bir kitap gördüm, yazılarını da gördüm ama okuyamadım
Güzel bir çalışmaydı, teşekkürler Urum...
Bu sefer ellerim üşüdü, ayaklarım ısındı.. Yüzük ve orta parmağım attı ve karıncalandı.. Kaval kemiğimin tam ortasında bir nokta uzun süre attı. Sol tarafım ülperdi yine sürekli.. Nefes aldıkça bacağımdan yukarılara çıktı.. Teşekkürler Urum, emeğine, enerjine sağlık..
Her seferinde el ve ayaklarım üşürken son iki çalışmada özellikle sırtım inanılmaz üşüyor,ürperiyor.Dalga halinde üşüme vücudumdan geçiyor.Beyaz kanatlı net olmayan görüntüler oluştu, ama çok net değildi.Çok fazla üşüdüm, sonrasında da uzun süre ısınamadım.
Teşekkürler Urum
El ve ayaklarımda hafif bir esinti sonrası vücudum sıcacık oldu. Avuç çakralarım fıldır fıldır döndü ve ellerim uyuştu azcık. Çok güzel bir enerji aldım, huzur doluydu. Çok teşekkürler sevgili Urum.
Sağ elim bir şeyin içine konuşmuş gibi iç-dış olarak sıkıştırıldı. Yanıp sönen yıldız görüntüleri oldu. Yine mor bulut görüntüsü ortasında parlak sarı görüntü devam etti. Titreşim hissetmedim bu sefer. Teşekkürler Urum.
Çalışmam 40 dakika boyunca titremelerle geçti.Sürekli titredim ama bu titreme üşümeyle alakalı bir titreme değildi.Çalışma bittikten sonra üzerimde bir hafifleme ve mutluluk hissi yaşadım bu gerçekten çok güzeldi.
Teşekkürler Urum