Madem süslü cümleler!! ile ilim ilim diye bir yerimizi parçalamamız hoşuna gitmedi. Madem senin gibi hakaretvari konuşacağız. Öyle konuşalım. İlim ilim diye evet bir yerimizi yırtıyoruz, çünkü buradaki çoğu arkadaşın sen gibi bir halt bildiği yok. Kalkıp iki dizi, üç film izleyip sırf burada soru sormak için veya sormuş olmak için geliyorsunuz. Tarikat tarihi, tasavvuf tarihi, evliya-i kiram, silsile-i sadat, seyr-i sülük, mürşid-derviş ilişkisi nedir desem birçoğunda yüzüme bön bön bakarsın. Ustra-çırak ilişkisi dediğin olayın bile Abbasi ve Selçuklu döneminde bu coğrafyadan çalındığından bir habersindir. Bugün en modern ilmin temellerinin bu topraklarda atıldığını söylesem "odo no hopsono botololor yopto" diye ampır ampır konuşursun.
Ama sende haklısın, hakikat yanlış kafadan bozuk ses çıkartır. Nağme çıkartmaz. Kur'anı dinleyen müşriklerde "Bu şiirdir süslü laftır." demiştir. Bak ne kadar sana benziyor değil mi?
Hayatında ilmihal, geçtim ilmihali akaid bile okumamış adamlar gelip burada batın-i ilimlerden dem vurup konuşuyor ya, deli oluyorum. Sizin gibi zahiri ilimleri bilmeyen Bülent Kısa diye birisi vardı. Havvas kitabı yazdı ilk. Aynı sizin kafanızdaydı. Sonra Kblan- Tragna ekolüne geçip güya meleklerle iletişime geçtiğini zannederek metafiziksel çalışmalara girdi. Son zamanlarında da kafir olarak geberdi gitti. Son yazdığı kitap benim elimde, dinlere ve peygamberlere öylesine ağır küfürler ve hakaretler var ki aklınız durur. Zikirlerle yola çıkmıştı bu adam, en son bir hoca bunu kovalamıştı bildiğim. Peygamberimiz (S.A.V.)'e ettiği küfürlerden dolayı. Demek istediğim yapmaya çalıştığınız şey kendinize bu.
Hanginiz nerde yanmak istiyorsa, hangi uçurumdan uçmak istiyorsa uçsun. O benim problemim değil. AMA YANLIŞLARI BURADA DOĞRU DİYE PAZARLAYAMAZSINIZ. Kusura bakmayın. Kim kendini nerde yakmak istiyorsa yaksın, başkasının yanmasına vesile olmasın gitsin dibine kadar yaksın kendini. Benim için problem değildir.
Ama İslam İLİM dinidir. İlim ile alakalı bir sürü hadis de vardır. Siz daha tevhidi bilmiyorsunuz ki, ben size ilimi nasıl anlatayım?
Bu konu altındaki son mesajımdır. Astral ile ilgili bilgi almak isteyen kardeşlerimize, Özel mesaj yoluyla cevap veririm.
Sen hangi ilme sahipsin de kalkmış ahkam kesiyorsun salyalar saçarak konuşuyorsun! Sen ne halt biliyorsun, ben sana notunu vereyim! Veryan edeceğine, sus da efendi sansınlar seni! Notun "SIFIR" otur! Bahsettiğin kavramlar, hey gidi hey, islamdan çok çok önce batı ezoterizmi uygarlıkları kalkındırmıştır. Bilmediğin konudan fikir sahibi olduğun gerçeğini kabullen! Eminim ki bahsettiğin kavramlar hakkında sadece ezberlediklerin, hatta hiç bir bilgin bile yoktur. Papağan gibi bunları tekrarlayacağına, sus da dersine çalış! Oku ÖĞREN! En modern ilmin adımları İslamdan da önce atıldı, başka tarafından anlamasan şaşardım zaten!
Hakikatı bildiğini, onu savunduğunu düşünüyorsun. Yav sen kimsin? Açlık başa mı vurdu, aç mı kaldın

Bülenti niye karıştırıyon benle ne alakası var, ya da bizim gibilerle, biz hakikatı arıyoruz, senin gibi hakikatı bildiğimizi iddia eden şarlatanlardan değiliz

Bülent ile ne söylüyorsan, rahmetli bülentin bile haberi yoktur, uydur uydur oh valla
Her türlü bilgisizlik akıyor her yerinden, cahillik abidesi... Konuda yanlış ne pazarlandı sen neyin derdindesin, sen kendi kendine veryan ediyorsun. Sana konu ile konuş diyorlar, sen başka milletle kafa buluyorsun. Kimse senin papağan gibi cahillik abidesi ürünlerini dinlemek zorunda değil. Söyleyeceklerini tevhid konusunda yaz, islami konularda yaz. Ayrıca sen kendine bak, konu hakkında bilgin varsa konuş, bilgin yoksa sus seni adam sansınlar.. Bahse varım ki veryan ettiğin tevhid kavramı hakkında bilgin yok, kutsal kitabını bile bilmiyorsun ki bana tevhid, hadis diyorsun. O kadar veryan ettin mahalleli gibi, övüp övüp bitiremediğin o kutsal kitabına da bir baksaydın da neyin ne olduğunu öğrenirdin. Cuma cuma gelip veryan ediyorsun. Gerçi kraldan daha çok kralcı olduğun için "ibadet"lerini bile yapmıyorsundur.
Kısacası dağ doğura doğura fare doğurmuş, bu kadar cahilliğini örtme çabasına girmen hayret verici