"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Astral seyehat enerji çalışması 13 deneyimleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan origanum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben dün saat 13.00 da ilk defa katıldım... Neden bilmiyorum ama değişiklik olmadı... Artı birşey hissetmememle birlikte, Mum söndürmeyi, ve mum ateşiyle oynamayı denedim, olmadı ne yazık ki... Yoksa bana çalışma yapılmadı mı ki?

Ben dün saat 13.00 da ilk defa katıldım... Neden bilmiyorum ama değişiklik olmadı... Artı birşey hissetmememle birlikte, Mum söndürmeyi, ve mum ateşiyle oynamayı denedim, olmadı ne yazık ki... Yoksa bana çalışma yapılmadı mı ki?

Bu çalışma astral seyahate çıkmaya çalışanları hazırlama çalışmasıdır. Adını ilgili çalışma için dilberhalaya kaydettiren herkese de yapılır.Tek başına çıkamayan, ama çıkabilecek güçteki üyelerle birlikte çıkılır, diğerleri ise katılarak enerji seviyelerini artırırlar. Mum ile ne alakası var? Onun için başka çalışmaya katılmalısınız, enerjileri yönlendirme gibi. Ayrıca ona katılınca da hemen yönlendirebileceğinizi mi sanıyorsunuz, yanlış, sadece o çalışma sizin seviyenize bir ivme katmak içindir, o enerjiyi aldıktan sonra daha rahat çalışmalar yaparak amacınıza ulaşırsınız.

Dikkatsizliğimi mazur görün ama ben neden yeni yapılacak astral seyahat başlığını bulamıyorum :S Arıyorum arıyorum bir türlü rastlayamadım. Saatine uygun olacağım ayın 1inde ama başlık yok ortada.

Dikkatsizliğimi mazur görün ama ben neden yeni yapılacak astral seyahat başlığını bulamıyorum :S Arıyorum arıyorum bir türlü rastlayamadım. Saatine uygun olacağım ayın 1inde ama başlık yok ortada.

Takvim sabitlendiği için artık tek tek duyurulmuyor. Özel mesaj ile o ay katılmak istediğiniz çalışmayı bildiren başlıklı bir yazı yazıyorsunuz dilberhala nickine. Ve denilen saatte hazır bulunup katılıyorsunuz o kadar.

nasıl çıkılıyor anlatırmısınız bende astral seyahate çıkmek istiyorum banada yardımcı olurmusunuz lütfen???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri