cherry_rock
Kayıtlı Üye
ay şimdi farkettim çalışma pazartesi :S malesef ben katılamıyorum. mesaj atmıstım ama üzgünüm. iptal edin sevgili urum 

ay şimdi farkettim çalışma pazartesi :S malesef ben katılamıyorum. mesaj atmıstım ama üzgünüm. iptal edin sevgili urum![]()
Çalışmanın başlamasına yarım saat kaldı fakat benim göndermiş olduğum mail daha okunmadı gösteriyor bana bilgi verirmisiniz lütfen çalışmaya katılamayacakmıyım yoksa![]()
Çalışma bugün 13.00'da gerçekleşti.Site saatlerinde bir uyumsuzluk mu var acaba gece ? 23:00 da olmıyacakmıydı bu calısma ? Sayın Urum ve diğer yetkili arkadaslar... ?
peki sebep ?? 23:00 dı. Bilgilendirme neden yapılmadı ?
Ben bir haftadır bakmıyordum... Saat 23:00 diye bekliyordum. Madem öyle diğer çalısmalardan da adımı silin o zaman. Yani böyle bir değişiklik yapıldı madem özel mesajla belirtin. Ben nereden bile bilirim ki değiştiğini.... Bu nasıl çalışma mantığı Allah aşkına.
evet ama görünen o ki siz bildilendirme yapmıyorsunuz. Demekki bizimde yapmamıza gerek yok o halde... Hatta üyeliğimi de silerseniz çok memnun olurum...
hatta İp numaramıda yasaklayın. Ailemdeki diğer kişilerde girmesin..
Yine anlaşılıyor ki, birileri hazımsızlık çekiyor. Niçin bazı eski yönetimden arkadaşları buraya bu şekilde alakasız olmalarına rağmen taşıdınız? Demek ki birilerinin yarası var. Kim olduğunuz, ne olduğunuz hiç önemli değil; çünkü başkalarının yaltakçılığını yaptığınız ortada, ben buradan niçin çıktıklarını şimdi yazacağım merak edenlere.
Kontejyan, kendine farklı bir düzen kurmak istemiş ve sitemizden ayrılmıştır. Diğerleri de ona yardımcı olmak için de onunla birlikte ayrılmıştır. Bizler birbirimizle ister sorun yaşarız, ister yaşamayız, buna kim neden karışsın ki? Hiç biriniz ailenizle bu güne kadar tartışmadınız mı? Komşuların ve sokaktan geçen vatandaşların, sizin dört duvarınızın içine girip size karışmadıkları gibi, lütfen siz de bizim ailevi meselelerimize burnunuzu sokmayınız.. Bu hepiniz için geçerlidir. Bana ve arkadaşlarıma özel mesajlarla soranlar da dahil, aile içi durumlarımız hiç birinizi ilgilendirmez.
Ha, bunu burada niçin dile getirdiğinizi ben anladım. Kusura bakmayın ama, fena dolduruşa gelmişsiniz![]()
1 Aralık için önceden oluşturulmuş bir başlık göremedim bu ay olmayacak değil mi?
7 günlük meditasyon süreci olacağını sanıyordum da. Neyse katılamayacağım zaman yüzünden malesef :/