Benim ilk deneyimimdi içime bir acı geldi gerçekcen sanki içimde birşeyler oynuyor gibiydi midem aşırı bulandı biraz yükseldim ama hareket edemedim daha sonra yutkundum ve geri döndüm bedenime ama devam ettim konsantrasyona ellerim ve ayakları acaip uyuşmuştu ama malesef 1 saat 15 dakika çabalamama rağmen çıkamadım ama bir deneyim oldu bir dahaki sefere daha tecrübeli olacağım.
Bir de şu anda acayip bulanık görüyorum acaba normal mi geçici bir durum mu ve aşırı bir ağırlık var üstümde.
Bana şöyle oldu: Yatağa yattım, ayağımdan başlayan bir soğukluk göğsüme kadar geldi, sonra ellerim ısındı ve sonra birden uyuma hissi geldi gözlerim kendi kendine sıkılmaya başladı sanki 1000 tonluk basınçla. Birden sağdan sola doğru dönermiş gibi oldum bir şeyin çıkmaya çalıştığını hissettim o anda kalktım ileri doğru baktım bir sağa bir sola gidiyordu baktığım yerler, titreme, üşüme vardı bir de üstümde.
Kendim mi engelledim çıkışı kalkarak?
Bir de gözlerim filan ağrıdı ve acayip yorgunum, bir an sanki bir şeyin çıkıp girdiğini hissettim.
Kerim'den gelen herşeyi kabul ediyorum deme işini abarttım![]()
bende yaklaştım ama ayrılamadım inşallah hayırlısı ile olacak ama gece kabus gördüm kuzenlerimle beraber bir limandaydık balık için tekneyi ayarlıyorduk şişman insanlar vardı bir gemide ve vucudu yamuk yumuk olan insanlar limandaydık bir süre sonra kendimi bir odada buldum orada cin bana saldırıyordu ne oldugunu anlamadım ağzımla yüce rabbimi zikretmeye çalışıyordum agzımı sanki zorla açıp kapatıyordum ve agzım birden açık kaldı cini agzımda hissediyordum ve bir türlüde uyanamıyordum rüyada oldugumu biliyordum düşünüyordum ve ben hareket ettiriyordum bedenimi ama o agzımdayken öyle uyandım ve gece 4:30 du acaba kötü birşey mi oldu bana sabahtan beri kendi pek ii hissetmiyorum
teşşekür ederimbilinçaltınıza işlemiş. çalışma ile bir ilgisi yok.