Görüntü net mi? Mesela Gözünü açtığın gibi mi görüyorsun yoksa rüyada gibi mi görüyorsun?en son çıktığımda yani 2 hafta kadar önce 3 varlık hissettim belkide sadece bilinçaltıydı geçen yılda bir varlık vardı beni zorla çekmişti dışarı onu karşımda görmüştüm dediğim gibi sadece bilinçaltı olabilir korkutmak istemem korkmayın deneyin sizde ama sisteme oturtmak uzun zaman sürebilir filmlerdekiler abartılı biraz
Daha dün gece yaptım sanılanın aksine ne tehlikelidir nede korkunç nasıl hissedersen böyle olur haftada 2 haftada bir kere yapıyorum şu ana kadar 1 kere bile bir varlık görmedim dün gce yaptığım astral seyehatte mesela ruhum havaya çıkıyordu havaya çıktıkta geceleyin sokaklardaki ışıkları gördüm sonra anlamsız bir sembol gördüm ama o sembolü tam olarak hatırlamıyorum.Astral seyahate çıkmak istiyorsan karabasanın gelmesini beklemelisin astral seyahatin bir alt seviyesi karabasandır.Merhaba dostlar,
Bu başlığı büyük heyecan ve merakla açtım. Forumumuzda gerçekten astral seyahat yapmış biri var mı? Varsa bizimle deneyimlerini paylaşabilir mi? Kendisine bazı sorular sorabilir miyim miyiz?
Daha dün gece yaptım sanılanın aksine ne tehlikelidir nede korkunç nasıl hissedersen böyle olur haftada 2 haftada bir kere yapıyorum şu ana kadar 1 kere bile bir varlık görmedim dün gce yaptığım astral seyehatte mesela ruhum havaya çıkıyordu havaya çıktıkta geceleyin sokaklardaki ışıkları gördüm sonra anlamsız bir sembol gördüm ama o sembolü tam olarak hatırlamıyorum.Astral seyahate çıkmak istiyorsan karabasanın gelmesini beklemelisin astral seyahatin bir alt seviyesi karabasandır.
Biraz daha dene başaracağına eminimŞu kitlenme hali değil mi? Bana da sık olurdu? Astral ile ilgilenmeye başladıktan sonra bir yöntem olarak bu halden çıkışın daha kolay olacağını okumuştum. Hatta geçenlerde bu haldeyken bilincim yerinde olunca yukarı çıkışımı imajine ettim başarır gibi oldum ama bir türlü çıkamadım sanırım![]()