"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Astral seyahat için inisiye istiyorum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ByRALpH
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ByRALpH

Kayıtlı Üye
Bildigim kadarıyla astral inisiyeleriyle eskiden ilgileniyormuşsun urum acaba tekrar yapabilirmisin eminim katılımcılar olacaktır kendi cevremdende toplarım gercekten ihtiyacım var

merakla bekledim birileri anladıysa yazsın diye,öte yandan kişi adı belirtilmiş cevaplamak ayıp mı olur dedim kendi kendime:)ama sanırım sadece"urum"a özel yazsaydınız özelden mesaj atardınız?

Sorduğunuz şey kafamda üç beş farklı şekle bürünüyor,tam anlayamadım?Astralde insiyasyon almaktan mı bahsediyorsunuz,insiyelerle astral iletişimden mi veya bambaşka birşeyden mi?İlgilendiğim bir konu onun için sormak istedim.

Şuanda yapılmadığını biliyorum.Aktif olan bir insiye var oda yüksek fakındalık, yeteneklerinizi geliştirmek için olan.Tabii listeye 14 kişi alınacaktı doldumu bilmiyorum .

merakla bekledim birileri anladıysa yazsın diye,öte yandan kişi adı belirtilmiş cevaplamak ayıp mı olur dedim kendi kendime:)ama sanırım sadece"urum"a özel yazsaydınız özelden mesaj atardınız?

Sorduğunuz şey kafamda üç beş farklı şekle bürünüyor,tam anlayamadım?Astralde insiyasyon almaktan mı bahsediyorsunuz,insiyelerle astral iletişimden mi veya bambaşka birşeyden mi?İlgilendiğim bir konu onun için sormak istedim.

Eski inisiyasyon çalışmalarında yapıldı. Yeniden yapılır mı? Ne zaman yapılır? Henüz belli değil. Sayın Urum'un kararıyla yapılacak olursa sitede duyurulur.
Vereceğim linkten astral seyehat inisiyasyonu hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

http://www.gizlimabet.com/showthread.php?t=11425

Her yerde bir farkındalık bir inisiye muhabbetidir gidiyor inisiye olmak isteyen arkadaşım sen inisiyenin ne olduğunu biliyormusun? inisiye adanmaktır astral seyahatle inisiyenin ne alakası var bağlantıyı kim kurmuşsa tebrik ederim:) Birde farkındalıkla ilgili bir konu var onada burda yorum getireyim 3 günde farkındalık kesin çözüm gibi bir formül var cidden çok merak ederek soruyorum nasıl oluyor bu iş??? bir kişinin farkındalığı tatması için kendini tanıması lazım kendisiyle başbaşa kalması kendinin ve evrenin aurasını hissetmesi lazım şimdi asıl can alıcı nokta burda farkındalığı çözen ve para karşılığında 3 günde bahş eden insanların neyin farkındalığına vardığıdır....

Her yerde bir farkındalık bir inisiye muhabbetidir gidiyor inisiye olmak isteyen arkadaşım sen inisiyenin ne olduğunu biliyormusun? inisiye adanmaktır astral seyahatle inisiyenin ne alakası var bağlantıyı kim kurmuşsa tebrik ederim:) Birde farkındalıkla ilgili bir konu var onada burda yorum getireyim 3 günde farkındalık kesin çözüm gibi bir formül var cidden çok merak ederek soruyorum nasıl oluyor bu iş??? bir kişinin farkındalığı tatması için kendini tanıması lazım kendisiyle başbaşa kalması kendinin ve evrenin aurasını hissetmesi lazım şimdi asıl can alıcı nokta burda farkındalığı çözen ve para karşılığında 3 günde bahş eden insanların neyin farkındalığına vardığıdır....

Bunun 3 günde olduğunu nereden uydurdunuz ?

arkadaşlar tamam istiyoruz. Ama bu iş istemekle bitmiyor. Yanlış hatırlamıyorsam inisiye olabilmek için rep puanınızın 400 ve üzeri olması gerekiyordu. Yani baktığımız zaman haklılar. Herkese inisiye verilecek olsaydı her şey karmakarışık olurdu yani. Sevgiler.

Yaş tutmuyor chillout :/ ben rep puanı kazanırım o sorun değilde astral için inisiye olmayı bekliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri