merakla bekledim birileri anladıysa yazsın diye,öte yandan kişi adı belirtilmiş cevaplamak ayıp mı olur dedim kendi kendimeama sanırım sadece"urum"a özel yazsaydınız özelden mesaj atardınız?
Sorduğunuz şey kafamda üç beş farklı şekle bürünüyor,tam anlayamadım?Astralde insiyasyon almaktan mı bahsediyorsunuz,insiyelerle astral iletişimden mi veya bambaşka birşeyden mi?İlgilendiğim bir konu onun için sormak istedim.
Her yerde bir farkındalık bir inisiye muhabbetidir gidiyor inisiye olmak isteyen arkadaşım sen inisiyenin ne olduğunu biliyormusun? inisiye adanmaktır astral seyahatle inisiyenin ne alakası var bağlantıyı kim kurmuşsa tebrik ederimBirde farkındalıkla ilgili bir konu var onada burda yorum getireyim 3 günde farkındalık kesin çözüm gibi bir formül var cidden çok merak ederek soruyorum nasıl oluyor bu iş??? bir kişinin farkındalığı tatması için kendini tanıması lazım kendisiyle başbaşa kalması kendinin ve evrenin aurasını hissetmesi lazım şimdi asıl can alıcı nokta burda farkındalığı çözen ve para karşılığında 3 günde bahş eden insanların neyin farkındalığına vardığıdır....