bu sitedeki ilk faaliyetimdi.
öncelikle, çalışma eksikliğim olmasına rağmen katılma talebimi kabul eden üstatlarıma teşekkür ederim.
tam saatinde odamı kararttım ve çalışmaya başladım. ilk etapta titreşimi yakalayana kadar biraz vakit geçti.. bu sırada ellerimde ve ayaklarımda bir yoğunluk hissetmeye başladım. sonra ritmi tutturunca, istekle beklemeye başladım ve bilincimi açık tutmaya çalıştım.
sol tarafımdan tahminimce bir bayan sesi işittim berraktı "bizim planımıza göre...".. yoğunluk iyice arttı, eterik bedenimin genişlediğini hissediyordum. sağ taraftan bir erkek sesi işittim "ilk mesaj bu.."
bu işittiklerimi ve hissettiklerimi unutmamak için kendi kendime düşünerek tekrar ettim olanları, ve acaba bunlar bilinçaltımın yarattığı sıradan sesler miydi diye sorguladım biraz kendimi.
bi müddet sonra bilincimi tekrar yakaladım. çıkmaya çalıştım bedenimden. ayaklarımdan başlayarak kafama kadar vücudumu bir bavul gibi imajine edip fermuarı açmaya çalıştım ve içinden çıktığımı düşledim. ayak kısımlarımda his iyice arttı.
daha sonra bilnç gitmiş. film koptu. tahminimce bir 15-20 dakika geçtiğinde ismimin tiz bir şekilde bağırıldığını duydum, görmekte olduğum düşten uyandım. gördüğüm düşün tamamen farkına varabiliyordum. sanki bir video izler gibi görüntüyü durdurup yeniden başlatabiliyordum. iki farklı sahne arasında geçiş yapabiliyordum. lucid rüya bu diye düşünmeye başladım. kendimi odamda hayal etmeye çalıştım, olmadı.. o sırada evin diğer odasından bir kapı kapandı, sanırım ev ahalisinden birisi uyumaya geçiyordu. bunun üzerine bölündü çalışmam ve son verdim.
kalkmaya çalışmak ayrı bir güzeldi zaten. sanki kollarımın üzerinde büyük bir enerji yükü vardı zorlukla hareket ettirip kaldırabildim. bacaklarım sanki yatağa gömülmüş gibiydi. titreşimler şu an bile devam ediyor neredeyse.
astral çıkışı başaramasam da, benim için çok verimli bir çalışmaydı. uzun zamandır üzerimde olan ölü toprağını serptim ve bir şeyler hissetmeye başladım tekrardan.
emeği geçen herkese teşekkürler.

ışık ve sevgi ile.
ayrıca şunu da ekleyeyim, inanılmaz bir açlık hissettim çalışmadan sonra, doığruca mutfağa gidip bir şeylerle ödüllendirdim kendimi. ölecekmişim açlıktan ya