Aşk büyüsü, geri döndürme

Karşılığını isteme durumları nasıl oluyor peki? Eğer benden istedikleri bedel bana çok fazla gelirse bu işlemden vazgeçebilir miyim yoksa beni zorlarlar mı? Bir de hep bu büyülerde karşı tarafın içine cin giriyor diyorlar. Ben sadece karşı tarafın içinde tuttuğu sevgiyi aktifleştirmek istiyorum. Bu konularda o kadar kaynak eksikliği var ki. Eğer sizlerin bilgisi varsa bilgilendirirseniz çok sevinirim.
Her büyü de cin girme durumu yoktur. Büyüsüne göre değişir.

Yani mesela ben bu odkabar büyüsünden önce adak sunacağım desem ve işlem sonunda sonuç olumlu ya da olumsuz da olsa bu adağı yaparsam üzerimden atabilirim, doğru mu anlıyorum
Hayır, yine insanlara iyice öğrenin bilmeden is yapmayın dediğimiz için kötü olmayalım ama eğer işlemi tam olarak yapamazsanız adak aşamasına gelmeden musallat çekersiniz. Büyülerin tam hali internette veya yayıncılarda satılan kitaplarda yazmaz. Size paylaşılan eksiktir. Tecrübeli bir majisyen o eksik yerleri nasıl tamamlayacağını bilir, neyin eksik olduğunu görür. Yine istediğinizi yapın, hiçbir şey elde edemeyip bir de yitirdiğinizle kalırsınız. Gerçekten yapabilecek majikal yetenekte olsanız bu soruları sormazsınız ve bu kötü bir şey değil. Bilmemek ayıp değil. Ben de öğreniyorum, bilmediğim bir dünya şey var. Bilmediğini kabul edememek çok büyük hata ama. Hangi tecrübeli büyücüye majisyene sorsanız size aynısını söyleyecektir. Güvenilir birini bulun cidden bunun başka yolu yok. Büyü yapmaya çalışıp elinize yüzünüze bulaştırmaya harcayacağınız vakti ve emeği düzgün birini bulmaya harcayabilirsiniz. Bir de glif ve rune gibi çalışmalarla odkara büyüsünü de bir tutanlara hiç itibar etmeyin, kaybeden siz olursunuz. Runik majinin, gliflerin çok ileri çalışmaları var mıdır, vardır. Ama her yerde paylaştığımız tılsımlar vs onlardan değil. Niyet edebilen herkesin yapabileceği rune veya glif çalışmalarını yapıp başarı elde etmek çok güzel ama bunları yapıp başarılı olunca "ben oldum" dememeli insan. İlişkinizin kaybıyla her şey mubah gibi geliyor ama yaptığınız en ufak bir hata bile daha çok canınızı yakabilir. Büyü yapılmamalı diyorum gibi de anlaşılmasın, bilmeyen yapmasın diyorum.

Arkadaslar hangi tarz işlem için yaparsanız yapın ömür boyu sürmeyecektir yenilemek gerekecek bu süreç karşıdaki insanın iradesine ve yaptığınız işlemin ağırlığına göre değişkenlik gösterir. Bedel olarak normal şeytani büyüler yapıyorsanız kan,et,alkol,madeni para,un,ekmek,şeker,tuz gibi ritüele göre biri yada birkaçı güçlere sunulur.Bunda ki amaç o bedeli sizden başka türlü almamaları içindir.siz bedeli ödemez iseniz de sizin işleminiz başarılı sonuç verir karşılığını sizin sağlığınız,maddi gücünüz,manevi değerlerinizden çıkartırlar. ( bu ölüm mü derseniz ? buna ihtimal vermem) Mezarlık ritüellerinin sistemleri daha farklıdır.Havas tarzı işlemler benim ilgilendim yer değil. Cin giriyor meselesi de aslında hurafeden başka bişey değil. Yapan ya da yapılana isabet ettiğinde ağır bir ritüelse elbetteki her şekilde rahatsızlık durumu söz konusu olur. Bunu biraz anadolu ağzında içine cin girdi şeklinde tabir etmişler. İradeye karşı işlem yapılıyor ve bir takım varlıkların gücüyle baskısıyla yapılıyor insanı psikolojik olarak doğal olarak başka bi sürece sokacaktır.

Yani mesela ben bu odkabar büyüsünden önce adak sunacağım desem ve işlem sonunda sonuç olumlu ya da olumsuz da olsa bu adağı yaparsam üzerimden atabilirim, doğru mu anlıyorum
Olumlu ya da olumsuz yaptığınız işleme bedel ödemek durumundasınız ödemesseniz sizden her şekilde alırlar.Ödemediğinizde yapmayız demezler yine yaparlar.ödediğinizde de yapacaklar diye kaide yok yani %100 başarılı olacağız ödeyince diye bi düşünce de olma eğilimini gerektirmez.Bu süreçte önce kişisel güç en çok işinize yarayacak bi durum.Sonrası onların gücü..

Arkadaslar hangi tarz işlem için yaparsanız yapın ömür boyu sürmeyecektir yenilemek gerekecek bu süreç karşıdaki insanın iradesine ve yaptığınız işlemin ağırlığına göre değişkenlik gösterir. Bedel olarak normal şeytani büyüler yapıyorsanız kan,et,alkol,madeni para,un,ekmek,şeker,tuz gibi ritüele göre biri yada birkaçı güçlere sunulur.Bunda ki amaç o bedeli sizden başka türlü almamaları içindir.siz bedeli ödemez iseniz de sizin işleminiz başarılı sonuç verir karşılığını sizin sağlığınız,maddi gücünüz,manevi değerlerinizden çıkartırlar. ( bu ölüm mü derseniz ? buna ihtimal vermem) Mezarlık ritüellerinin sistemleri daha farklıdır.Havas tarzı işlemler benim ilgilendim yer değil. Cin giriyor meselesi de aslında hurafeden başka bişey değil. Yapan ya da yapılana isabet ettiğinde ağır bir ritüelse elbetteki her şekilde rahatsızlık durumu söz konusu olur. Bunu biraz anadolu ağzında içine cin girdi şeklinde tabir etmişler. İradeye karşı işlem yapılıyor ve bir takım varlıkların gücüyle baskısıyla yapılıyor insanı psikolojik olarak doğal olarak başka bi sürece sokacaktır.
İnsanlar demon diğer tabir Musallat konusuna çok takılıyorlar demon çok büyük üstadlara geliyor cin tayfası bu işin Ehl-i insanlara geliyor çocuk oyuncağımı hani ruh musallat enerjisi yada Dda galaktik ırk bağlantısı bir nebze belkide olabilir kişiyle bağlantı kurabilirler ama cin iblis öyle kolaymı epstein vakasında Baal tapıyorlar gördük günlerce basın çalkalandı böyle şeyler herkese gelmez hocamısın majistyenmisin Ehl-i üstadmısın herkes bana musallat olurmu hayır olmaz psikolojik sanrıların var belki korkuyorsun beyin uydurmayı sever yıllardır hep aynı sorular ruhu bile geldiğinin kesinliği necromany üstadlar bile emin değil ken cin musallat olacakmış saçmalık çok uzman insanlar astral varlıklarla seçilmiş insanlara gelir bizim gibi normal insanlarla uğraşmaz astral tayfa hurafe saçmalık.

Peki bu bedellerin birkaçını sunduktan sonra işlem sonunda nereye bırakmalıyım. Mesela işlemi yaparken niyetime göre şeker ve kendi kanımdan iki damla ya da saçımdan bedel sundum. İşlem bittiğinde onları bir yere mi gömmeliyim yoksa evden dışarı çıkarmam yeterli mi?

Peki bu bedellerin birkaçını sunduktan sonra işlem sonunda nereye bırakmalıyım. Mesela işlemi yaparken niyetime göre şeker ve kendi kanımdan iki damla ya da saçımdan bedel sundum. İşlem bittiğinde onları bir yere mi gömmeliyim yoksa evden dışarı çıkarmam yeterli mi?
Bir de birkaç işlemi bir arada yapabilir miyim? 2 si hüddam ile bir tanesi sadece dua ile.

Konunun teknik yönüne eğilmek gerekirse bu işlemi yaparken belli bir kısım için görünür olursunuz.Haliyle bu kişiyi etkiler.Şahsınıza yönelik olarak etkilenirsiniz.Donmuş hindi diye bir kitap varmış.Fotoğrafa bakıp zikir çekenler vardı.Durumu bu kişinin psikolojik olarak kötü görülebilir ama ihlas okuyup nohut pişirenlere göre bence daha şanslı olursunuz.

İnsanı doğal olarak başka bir sürece sokmak kısmı kanalizasyon çukuru olabiliyor. O varlıklar büyü tutsun diye kurbanın sağlığına zarar verip delirtebiliyor örneklerini gördük. Kurban kimin kendine ne yaptığını bilmezse sorun yok dimi ama ya öğrenirse ve cevabı sert olursa.

Kendi kanınızı sunmayın eğer kendinize koruma işlemi değilse. Başla şeyler adak olarak sunabilirsiniz. Şeker, çikolata, kurabiye, metal para, altın, gümüş gibi.

İnsanı doğal olarak başka bir sürece sokmak kısmı kanalizasyon çukuru olabiliyor. O varlıklar büyü tutsun diye kurbanın sağlığına zarar verip delirtebiliyor örneklerini gördük. Kurban kimin kendine ne yaptığını bilmezse sorun yok dimi ama ya öğrenirse ve cevabı sert olursa.
Sizi anlıyorum ama ben de burada kurbanım. Emin olun ki. Güvenilir birisini bulamıyorum. Benim kendimin yapmasından başka çare kalmadı.

Kendi kanınızı sunmayın eğer kendinize koruma işlemi değilse. Başla şeyler adak olarak sunabilirsiniz. Şeker, çikolata, kurabiye, metal para, altın, gümüş gibi.
Kendime koruma işlemi nasıl yapabilirim peki, bir de altlarda işlem sonunda karşı tarafın delireceği, sağlığının bozulacağı söylenmiş. Benim bu insanla 4 yıla yakındır beraberliğim vardı. Beni halen sevdiğini de hissediyorum. Ben bu sevgi açığa çıksın, inadı kırılsın istiyorum. İradesine sahip olmak değil niyetim.

Kendime koruma işlemi nasıl yapabilirim peki, bir de altlarda işlem sonunda karşı tarafın delireceği, sağlığının bozulacağı söylenmiş. Benim bu insanla 4 yıla yakındır beraberliğim vardı. Beni halen sevdiğini de hissediyorum. Ben bu sevgi açığa çıksın, inadı kırılsın istiyorum. İradesine sahip olmak değil niyetim.
Epeyce korunma konusu var forumda araştırabilirsiniz. Bağlama için varlıkla büyü yapmayın. Eğer delirirse siz zaten onu istemezsiniz yani işinizi görmez artı ağır karma olur ve bunun bedeli mutlaka ödenir. O bedeli ödememek için hep varlıklara köle olarak yaşamaniz gerekir.

Epeyce korunma konusu var forumda araştırabilirsiniz. Bağlama için varlıkla büyü yapmayın. Eğer delirirse siz zaten onu istemezsiniz yani işinizi görmez artı ağır karma olur ve bunun bedeli mutlaka ödenir. O bedeli ödememek için hep varlıklara köle olarak yaşamaniz gerekir.
Peki önerebileceğiniz varlıksız bir işlem var mı?

Bir de size sormak istiyorum. Başta zaten adak koyuyoruz. İşlem sonunda mutlaka istedikleri başka şeyler de oluyor mu? Karşı tarafın sağlığı da tabii ki önemli. Adamı seviyorum. Geri dönmesede sağlıklı olmasını isterim. Bilmiyorum bu konuda gerçekten yardım alabilmek istiyorum.

Bir de size sormak istiyorum. Başta zaten adak koyuyoruz. İşlem sonunda mutlaka istedikleri başka şeyler de oluyor mu? Karşı tarafın sağlığı da tabii ki önemli. Adamı seviyorum. Geri dönmesede sağlıklı olmasını isterim. Bilmiyorum bu konuda gerçekten yardım alabilmek istiyorum.
Varlıklarla birebir çalışma yapmadığım için bilmiyorum. Ama anlaşma net olursa daha fazla bir şey vermeyeceğinizi baştan belirtirseniz sorun olacağını düşünmüyorum.

Yok daha neler artık. Bağlama büyüsü yaptı diye mi öldüler sizce? Gerçekten böyle mi düşünüyorsunuz?
Bilmeden yapılan lakin (bilinen ve güçlü) bir işlem yapıldıysa isteyerek yada bilmeyerek anlaşma yapılıyor.. anlaşmanın şartlarına uyulmadığı vakit böyle şeylerin olması (ihtimaller) dahilinde. 🧐 Diye biliyorum

Kanı genelde işlem sırasında balmumuna damlatırsınız vodolu işlemse ona da yapıldığı oluyor. Diğer türlü ödemeleri kavşaklara yada ağaç altına bırakırsınız.Kendi kimyanızdan bişeyi ödeme olarak sunmayın. O kadar ödeme türü varken neden kendinizi tehlikeye atacaksınız? Bi şişe alkol biraz bozuk para her ritüel türüne uygun ödemedir.Bazı işlemler sizin kanınızı istiyorsa ki genelde bağlama ritüelleridir onu işlem sırasında balmumuna damlatarak yaparsınız. Ama yine bitiminde kavşak ödemesi ister.Diğer türlü kendinizden bi ödeme tavsiye etmem.

Geri