Yani bu büyüleri kendiniz yapabilecek bilgide olsaydınız hangisini yapayım ya da tehlikeli mi diye sormazdınız. Bunu küçümsemek için de söylemiyorum. Doğrusu bu ve size şunu yap bunu yap diye yalan söyleyenler ya bilmiyordur ya da iyiliğinizi istemiyordur emin olun. Ben de aynısını yapamam. Büyüler zarar vermez ama yol yordam bilmemek çok zarar verir. İlişkinizi geri getireceğim derken ailenizden sevdiklerinizden kayıplar verebilirsiniz, sağlığınızdan olabilirsiniz, maddiyatınızdan olabilirsiniz vs vs. Eski en iyi arkadaşım ayrılık sonrası bilmeden yaptığı büyüden sonra art arda annesini ve babasını kaybetti, ablası kansere yakalandı. Bilmeden bir şey yapmayı tavsiye etmem. Bu bilmek de öyle iki kitap okumakla olacak iş değil, yıllarını vermek gerek. Yıllarını majiye ve tekamüle harcadıktan sonra da sizi terk etmiş, çok bir önemi olmayan insanları önemser misiniz bilmiyorum ama durum bu. Şimdi dönmesini çok istiyorsanız büyüyü güvenilir olan bir başkasına yaptırın. Güvenilir olması çok önemli çünkü en iyi ihtimal para olarak dolandırılırsınız. Kötü ihtimaller say say bitmez. Sizin sağlığınızı, huzurunuzu, gençliğinizi, bereketinizi sizden habersiz bedel olarak çalan bir sürü büyücü de dolanıyor. Güvenilir olması çok önemli.