Aşk büyüsü, geri döndürme

Yani mesela ben bu odkabar büyüsünden önce adak sunacağım desem ve işlem sonunda sonuç olumlu ya da olumsuz da olsa bu adağı yaparsam üzerimden atabilirim, doğru mu anlıyorum
İşlem sonrası gücünüz neye yetiyor sa adak verin herkesin hayrına zarar vermeden olsun diye bitirin evren planları bizim düşündüğümüz gibi işlemiyor.evet anladığınız gibi.

Karşılığını isteme durumları nasıl oluyor peki? Eğer benden istedikleri bedel bana çok fazla gelirse bu işlemden vazgeçebilir miyim yoksa beni zorlarlar mı? Bir de hep bu büyülerde karşı tarafın içine cin giriyor diyorlar. Ben sadece karşı tarafın içinde tuttuğu sevgiyi aktifleştirmek istiyorum. Bu konularda o kadar kaynak eksikliği var ki. Eğer sizlerin bilgisi varsa bilgilendirirseniz çok sevinirim.
Her büyü de cin girme durumu yoktur. Büyüsüne göre değişir.

Yani mesela ben bu odkabar büyüsünden önce adak sunacağım desem ve işlem sonunda sonuç olumlu ya da olumsuz da olsa bu adağı yaparsam üzerimden atabilirim, doğru mu anlıyorum
Hayır, yine insanlara iyice öğrenin bilmeden is yapmayın dediğimiz için kötü olmayalım ama eğer işlemi tam olarak yapamazsanız adak aşamasına gelmeden musallat çekersiniz. Büyülerin tam hali internette veya yayıncılarda satılan kitaplarda yazmaz. Size paylaşılan eksiktir. Tecrübeli bir majisyen o eksik yerleri nasıl tamamlayacağını bilir, neyin eksik olduğunu görür. Yine istediğinizi yapın, hiçbir şey elde edemeyip bir de yitirdiğinizle kalırsınız. Gerçekten yapabilecek majikal yetenekte olsanız bu soruları sormazsınız ve bu kötü bir şey değil. Bilmemek ayıp değil. Ben de öğreniyorum, bilmediğim bir dünya şey var. Bilmediğini kabul edememek çok büyük hata ama. Hangi tecrübeli büyücüye majisyene sorsanız size aynısını söyleyecektir. Güvenilir birini bulun cidden bunun başka yolu yok. Büyü yapmaya çalışıp elinize yüzünüze bulaştırmaya harcayacağınız vakti ve emeği düzgün birini bulmaya harcayabilirsiniz. Bir de glif ve rune gibi çalışmalarla odkara büyüsünü de bir tutanlara hiç itibar etmeyin, kaybeden siz olursunuz. Runik majinin, gliflerin çok ileri çalışmaları var mıdır, vardır. Ama her yerde paylaştığımız tılsımlar vs onlardan değil. Niyet edebilen herkesin yapabileceği rune veya glif çalışmalarını yapıp başarı elde etmek çok güzel ama bunları yapıp başarılı olunca "ben oldum" dememeli insan. İlişkinizin kaybıyla her şey mubah gibi geliyor ama yaptığınız en ufak bir hata bile daha çok canınızı yakabilir. Büyü yapılmamalı diyorum gibi de anlaşılmasın, bilmeyen yapmasın diyorum.

Geri